Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Nice

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg Stockholm Nice

Avgång Stockholm

Ditt flyg från Stockholm avgår från Arlanda flygplats. Arlanda är Sveriges största internationella flygplats, en toppmodern flygplats med kapacitet för 19 miljoner passagerare per år. Här kan du shoppa loss i flertalet butiker och ta dig en bit mat på någon av alla restauranger, de flesta av dessa hittar du i Sky City som finns i terminal 5. Arlanda ligger ungefär 4 mil utanför Stockholm och för att ta dig till dit har du flera alternativ att välja på. Taxi från Stockholm tar ungefär 40 minuter. Tar du Arlanda Expresståg så halverar du restid och befinner dig på flygplatsen så snabbt som 20 minuter. Det går även Flygbussar var tionde minut, både från Stockholm och Uppsala. Om du vill köra själv med egen bil till Arlanda så finns det möjlighet till långtidsparkering.

Anlända i Nice

Den ljuvliga staden Nice ligger i centrum för den Franska rivieran, känd för sol, bad och Jet Setliv. Nu för tiden behöver man dock inte vara rik och känd för att få avnjuta den gudomliga atsmofären i Nice. Här kan du visa upp deg på den legendariska Promenade des Anglais, gå på muséer eller kanske rent av ta en tripp med tåget till Monaco och spela bort några slantar på Casino. Nice är en lockande stad som ger mersmak. Boka din resa redan nu och passa på att hitta ett hotell samtidigt. Hos MrJet har vi alltis låga priser och möjlighet att anpassa resan efter dina önskemål.

Du anländer på Aéroport Nice Côte d'Azur som är Frankrikes näst mest trafikerade flygplats. Flygplatsen har två terminaler med en gratis flygbuss som går där emellan. Det finns inga hotell på flygplatsen, men några hotell har egna direktbussar. Det finns gott om både butiker och restauranger på Aéroport Nice Côte d'Azur, men det är förhållandevis ganska dyrt. Flygplatsen är belägen 7 kilometer utanför centrala Nice och det finns gott om möjligheter att ta sig från flygplatsen. Nice flygplats har en stor bussterminal varifrån bussar regelbundet avgår in till centrum. Till centralstationen i Nice kan du ta tåget. Tar du en taxi så kostar det ungefär 25€ , men tänk på att komma ihåg att du även ska betala vägtull, och kvällstid kostar det lite mer att åka taxi.

Flyg och hotell Nice billigt tillsammans:

Hotellen i Nice

Se alla 2 064 boenden i Nice
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

13-15 Promenade Des Anglais, Nice
  5.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell ståtar med ett läge i Centrala Nice och ligger 0,1 km från Promenade des Anglais.

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée1 430 kr

  Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée1 430 kr
  Hotel Le Negresco

  Hotel Le Negresco

  37 Promenade Des Anglais, Nice
   5.0 av 5.0
    
    
   5,0 av 5 (2 recensioner)

   Detta familjevänliga hotell i Nice ligger 0,1 km från Promenade des Anglais, samt mindre än fem mil från Place Masséna och Cours Saleya. Nice domkyrka och Place ...

   Hotel Le Negresco1 653 kr

   Hotel Le Negresco1 653 kr
   Villa Victoria

   Villa Victoria

   33 Boulevard Victor Hugo, Nice
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Centrala Nice ligger fem minuters promenad från Promenade des Anglais och Place Masséna. Cours Saleya och Nice Acropolis Convention and Exhibition ...

    Villa Victoria628 kr

    Villa Victoria628 kr
    Albert 1'er Hotel Nice, France

    Albert 1'er Hotel Nice, France

    4 Avenue Des Phoceens, Nice
     3.0 av 5.0
      
      
     4,0 av 5 (1 recensioner)

     Detta hotell ligger nära flygplatsen mitt i Nice, på gångavstånd till Jardin Albert 1er, Place Masséna och Cours Saleya. I närheten ligger även Castle Hill och ...

     Albert 1'er Hotel Nice, France624 kr

     Albert 1'er Hotel Nice, France624 kr
     Best Western Plus Hotel Massena Nice

     Best Western Plus Hotel Massena Nice

     58 Rue Gioffredo, Nice
      4.0 av 5.0
       
       
      3,5 av 5 (2 recensioner)

      Detta hotell i Centrala Nice ligger nära Avenue Jean Medecin och Place Masséna.

      Best Western Plus Hotel Massena Nice768 kr

      Best Western Plus Hotel Massena Nice768 kr
      Palais Saleya Boutique Hôtel

      Palais Saleya Boutique Hôtel

      21 rue du marché, Nice
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Centrala Nice ligger nära Place du Palais de Justice och Cours Saleya. Operahuset i Nice och Place Garibaldi ligger dessutom tio minuter härifrån. ...

       Palais Saleya Boutique Hôtel1 287 kr

       Palais Saleya Boutique Hôtel1 287 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.