Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Prag

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Prag med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till PRG? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Prag på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Prag från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till PRG från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Prag. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Prag

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Prag - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Prag. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Flyg och hotell Prag billigt tillsammans:

Hotellen i Prag

Se alla 1 428 boenden i Prag
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague
  5.0 av 5.0
   
   
  4,7 av 5 (3 recensioner)

  Detta 26-våningshotell har utsikt över Vyšehrad-slottets barockspiror och ligger ett stenkast från stadens främsta tunnelbanelinjer och 5 minuters promenad från ...

  Corinthia Hotel Prague937 kr

  Corinthia Hotel Prague937 kr
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Prague
   5.0 av 5.0
    
    
   3,7 av 5 (3 recensioner)

   Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, tio minuters promenad från Palladium shoppingcenter, Stadshuset och Powder Tower. Mucha Museum och Torget i Gamla Stan ...

   Grandior Hotel Prague1,010 kr

   Grandior Hotel Prague1,010 kr
   Cosmopolitan Hotel Prague

   Cosmopolitan Hotel Prague

   Zlatnicka 3, Prague
    5.0 av 5.0
     
     

    Detta familjevänliga hotell i ett shoppingområde i Prag ligger fem minuters promenad från Praça da República och Palladium shoppingcenter. Stadshuset och Hybernia ...

    Cosmopolitan Hotel Prague1,147 kr

    Cosmopolitan Hotel Prague1,147 kr
    Hotel Majestic Plaza

    Hotel Majestic Plaza

    Stepanska 33, Prague
     4.5 av 5.0
      
      
     4,6 av 5 (9 recensioner)

     Detta familjevänliga hotell i Prag ligger i ett historiskt område, nära Lucerna-palatset och Neues Stadthaus. Wenceslas-torget och Mucha Museum ligger dessutom ...

     Hotel Majestic Plaza880 kr

     Hotel Majestic Plaza880 kr
     Grandium Prague

     Grandium Prague

     Politickych veznu 913/12, Prague
      5.0 av 5.0
       
       
      4,2 av 5 (4 recensioner)

      Detta moderna designhotell öppnade 2006 och ligger i centrala Prag, bara ett kvarter från Vaclavplatsen och 100 meter från statsoperan.

      Grandium Prague1,010 kr

      Grandium Prague1,010 kr
      Hilton Prague

      Hilton Prague

      Pobrezni 1, Prague
       5.0 av 5.0
        
        
       4,5 av 5 (2 recensioner)

       Hilton Prague ligger inom gångavstånd från turistattraktioner i gamla stan i Prag och shoppingcentret Palladium. Det erbjuder komfort och utmärkta bekvämligheter. ...

       Hilton Prague1,009 kr

       Hilton Prague1,009 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.