Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Niteroi

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Niteroi med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till RIO? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Niteroi på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Niteroi från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till RIO från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Niteroi. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Niteroi

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Niteroi - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Niteroi. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Niteroi

Se alla 2 758 boenden i Niteroi

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

H Niteroi Hotel

H Niteroi Hotel

Rua Dr Paulo Alves 14, Niteroi, RJ
  4.0 av 5.0
   
   

  H Niteroi Hotel är ett hotell vid stranden i centrala Niteroi, som ligger tio minuters promenad från Baía de Guanabara, Icarai-stranden och Museu de Arte Contemporânea ...

  H Niteroi Hotel953 kr

  19 jan. - 20 jan.

  H Niteroi Hotel953 kr
  Niterói Plaza Hotel

  Niterói Plaza Hotel

  Rua General Andrade Neves, 118, Niteroi, RJ
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Centrala ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara, Icarai-stranden och Museu de Arte Contemporânea de Niterói. Plaza shoppingcenter ligger ...

   Niterói Plaza Hotel490 kr

   19 jan. - 20 jan.

   Niterói Plaza Hotel490 kr
   Best Western Plus Icarai Design Hotel

   Best Western Plus Icarai Design Hotel

   Rua Joaquim Tavora, 54, Icarai, Niteroi
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Icarai ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara och Icarai-stranden. Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger 2,6 km härifrån.

    Best Western Plus Icarai Design Hotel718 kr

    27 jan. - 28 jan.

    Best Western Plus Icarai Design Hotel718 kr
    Pousada Canto de Piratininga

    Pousada Canto de Piratininga

    183 Rua Orestes Barbosa, Niteroi, RJ
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta vandrarhem vid stranden i Piratininga ligger en kvarts promenad från Praia de Piratininga och Pedra Da Baleia. Praia do Sossego och Baía de Guanabara ligger ...

     Pousada Canto de Piratininga212 kr

     19 jan. - 20 jan.

     Pousada Canto de Piratininga212 kr
     Solar do Amanhecer

     Solar do Amanhecer

     Av. Prefeito Silvio Picanço, 839, Charitas, Niteroi
      3.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell vid stranden i Charitas ligger 2,8 km från Baía de Guanabara och 3,8 km från Icarai-stranden. Picos fästning ligger 4,7 km härifrån.

      Solar do Amanhecer483 kr

      19 jan. - 20 jan.

      Solar do Amanhecer483 kr
      Tower Icaraí Hotel

      Tower Icaraí Hotel

      Rua Ary Parreiras, 12, Icarai, Niteroi, RJ
       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell vid stranden i Icarai ligger mindre än 2 km från Baía de Guanabara och Icarai-stranden. Museu de Arte Contemporânea de Niterói ligger 2,6 km ...

       Tower Icaraí Hotel573 kr

       19 jan. - 20 jan.

       Tower Icaraí Hotel573 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.