Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Moskva

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta rätt flyg från Stockholm till Moskva med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från STO till MOW? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Stockholm-Moskva på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Moskva från Stockholm

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till MOW från STO är det värt att samtidigt kika på hotell i Moskva. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Moskva

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Stockholm till Moskva - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Moskva. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Karta

Hotellen i Moskva

Se alla 955 hotell i Moskva
SkyPoint Sheremetyevo Hotel

SkyPoint Sheremetyevo Hotel

Mezhdunarodnoye shosse, 28B, bld.3, Moscow
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell ståtar med ett läge nära flygplatsen och ligger mindre än 15 km från Ezhi Monument, Arena Khimki och Rodina-stadion. Chayka Culture Palace och Dolls ...

  Marriott Moscow Grand Hotel

  Marriott Moscow Grand Hotel

  26/1, Tverskaya Street, Moscow
   5.0 av 5.0
    
    
   5,0 av 5 (1 recensioner)

   Detta hotell i lyxstil i Tverskoy ligger mindre än 2 km från Tchaikovsky-konserthuset och Bolsjojteatern. Röda torget och Vasilijkatedralen ligger också 5 km ...

   Marriott Moscow Grand Hotel868 kr

   Marriott Moscow Grand Hotel868 kr
   Hanoi-Moscow Aparthotel

   Hanoi-Moscow Aparthotel

   Yaroslavskoe Shosse 146, Bldg. 2, Moscow
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger i Moskva, nära Mytishchi-arenan. I närheten hittar du dessutom Worker and Kolkhoz Woman och Kosmonautmuseet.

    Hanoi-Moscow Aparthotel438 kr

    Hanoi-Moscow Aparthotel438 kr
    Hotel Savoy Moscow

    Hotel Savoy Moscow

    3/6, bld.1, Rozhdestvenka Street, Moscow
      
      
     5,0 av 5 (1 recensioner)

     Detta hotell i lyxstil i centrala Moskva ligger tio minuters promenad från Maly Theatre och Bolsjojteatern. Röda torget och Statens Historiska Museum ligger ...

     Hotel Savoy Moscow1,916 kr

     Hotel Savoy Moscow1,916 kr
     The Ritz-Carlton, Moscow

     The Ritz-Carlton, Moscow

     Tverskaya Street 3, Moscow
      5.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i lyxstil ligger mitt i Moskva, mindre än 2 km från Bolsjojteatern, Kristus Frälsarens katedral och Vasilijkatedralen.

      The Ritz-Carlton, Moscow2,756 kr

      The Ritz-Carlton, Moscow2,756 kr
      Gorki Apartments Domodedovo

      Gorki Apartments Domodedovo

      Yuzhny proezd, 11, bldg. 1, Gorki-Leninskiye
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta lägenhetshotell i Leninski rajon ligger 11,5 km från Domodedovo museum för historia och konst och mindre än 25 km från Tsarytsino och Podolsky Showroom. ...

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.