Flyg från Oslo till Salina-ön från

Information om flyg till Salina-ön
IATA-kod för avreseflygplatsOSL
IATA-kod för ankomstflygplatsCTA

Salina-ön — flyguppgifter

Från Oslo
IATA-kod för avreseflygplats OSL
Till Salina-ön
IATA-kod för ankomstflygplats CTA
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Oslo till Salina-ön med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från OSL till CTA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Oslo-Salina-ön på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Salina-ön från Oslo

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till CTA från OSL är det värt att samtidigt kika på hotell i Salina-ön. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Salina-ön

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Oslo till Salina-ön - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Salina-ön. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Oslo till Salina-ön

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Oslo to Salina-ön. Leta efter sista-minuten-biljetter från Oslo till Salina-ön till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Oslo och Salina-ön från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Oslo till Salina-ön finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Oslo till Salina-ön – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Oslo till Salina-ön Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Oslo till Salina-ön flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

null Flyginformation för (OSL) till null (CTA)

null Flyginformation för (OSL) till null (CTA)

FlygbolagFlygAvgång OSLAnkomst CTAfr
-10-22

-10-23

-10-24

-10-25
ti
-10-26
on
-10-27
to
-10-28
Stopp
DY184002:20 pm05:55 pm
-
Se pris
-
-
-
-
-
0 Stopp

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Oslo till Salina-ön

Topphotell i Salina-ön

Case Vacanza Cafarella

Case Vacanza Cafarella

Via Scalo 10, Malfa, ME
Priset är 602 kr per natt mellan 22 okt. och 22 okt.
Denna lägenhet ligger mitt i Malfa, 0,3 km från Scarios strand.
Case Vacanza Cafarella
Hotel Signum

Hotel Signum

4 out of 5
Via Scalo 15, Malfa, ME
Detta hotell med spa nära stranden ligger tio minuters promenad från San Lorenzo-kyrkan, Scarios strand och Museo Eoliano dell'Emigrazione. Malfas hamn och Santuario ...
Hotel Signum
Capofaro Locanda & Malvasia

Capofaro Locanda & Malvasia

5 out of 5
Via Faro 3, Malfa, ME
Detta hotell i lyxstil i Malfa ligger mindre än 5 km från Santa Marina Salinas kyrka, Santa Marinas hamn och San Lorenzo-kyrkan. Museo Eoliano dell'Emigrazione ...
Capofaro Locanda & Malvasia

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Al Belvedere Salina

Al Belvedere Salina

4 out of 5
Via Santa Lucia 11, Isola Salina, Leni, ME
Priset är 853 kr per natt mellan 25 okt. och 25 okt.
Detta boende vid vattnet ligger mindre än 2 km från Parrocchia di San Giuseppe, Rinellas strand och Rinellas hamn. Spiaggia della Nonna och Santuario Santa Maria ...
Al Belvedere Salina
Hotel L’Ariana ISOLE EOLIE | UNA Esperienze

Hotel L’Ariana ISOLE EOLIE | UNA Esperienze

4 out of 5
Via Rotabile 11. Rinella, Salina, Isole Eolie, Italia, Leni, Provincia di Messina
Detta hotell ligger vid stranden i Leni, 0,2 km från Rinellas hamn, och 15 km från Scarios strand och Santa Marina Salinas kyrka. Hauner Azienda Agricola ligger ...
Hotel L’Ariana ISOLE EOLIE | UNA Esperienze
Hotel Mamma Santina

Hotel Mamma Santina

4 out of 5
Via Sanità, 40, Santa Marina Salina, ME
Detta hotell i centrala Santa Marina Salina ligger 0,3 km från Santa Marina Salinas kyrka och 2,8 km från Hauner Azienda Agricola. Rinellas strand och Spiaggia ...
Hotel Mamma Santina
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Salina-ön
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.