Flyg från New York till Kladno från

Billiga flygbiljetter från New York till Kladno

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Kladno
IATA-kod för avreseflygplatsLGA
IATA-kod för ankomstflygplatsPRG
Flygpris5 238 kr

Kladno — flyguppgifter

Från New York
IATA-kod för avreseflygplats NYC
Till Kladno
IATA-kod för ankomstflygplats PRG
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag United, Delta, Air Canada, Vueling Airlines
Avstånd
Restid
Flygpris 5 238 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från New York till Kladno med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från NYC till PRG? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg New York-Kladno på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Kladno från New York

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till PRG från NYC är det värt att samtidigt kika på hotell i Kladno. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Kladno

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg New York till Kladno - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Kladno. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från New York till Kladno

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från New York to Kladno. Leta efter sista-minuten-biljetter från New York till Kladno till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan New York och Kladno från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från New York till Kladno finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från New York till Kladno – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från New York till Kladno Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. New York till Kladno flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från New York till Kladno

Topphotell i Kladno

Hotel Hoffmann

Hotel Hoffmann

3 out of 5
ul. Josefa Hoffmanna 1533, Kladno
Detta hotell i centrala Kladno ligger mindre än tre mil från Prags slott, Karlsbron och Astronomiska uret i Prag. Torget i Gamla Stan och Wenceslas-torget ligger ...
Hotel Hoffmann
Hotel Kladno

Hotel Kladno

3 out of 5
Nám. Sítná 3113, Kladno
Detta hotell i Kladno ligger mindre än tre mil från Strahov-kyrkan, Prags slott och Karlsbron. Astronomiska uret i Prag och Torget i Gamla Stan ligger också ...
Hotel Kladno
Penzion U Admirála

Penzion U Admirála

3 out of 5
L. Zápotockého 3096, Kladno
Detta pensionat i Kladno ligger mindre än tre mil från Strahov-kyrkan, Prags slott och Utsiktstornet Petřínská rozhledna. S:t Vitus-katedralen och Letná park ...
Penzion U Admirála

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Sport Hotel Sletiště

Sport Hotel Sletiště

3 out of 5
Sportovcu 818, Rozdelov, Kladno
Detta familjevänliga hotell i Kladno ligger mindre än tre mil från Strahov-kyrkan, Spegelsalen och Karlsbron. Prags slott och Prags nationalteater ligger också ...
Sport Hotel Sletiště
Grand Majestic Hotel Prague

Grand Majestic Hotel Prague

4.5 out of 5
Truhlarska 16, Prag
Priset är 647 kr per natt mellan 14 dec. och 14 dec.
Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 1, nära Palladium shoppingcenter och Stadshuset. Powder Tower och Mucha Museum ligger dessutom en kvarts promenad härifrån. ...
Grand Majestic Hotel Prague
Vienna House Andel's Prague

Vienna House Andel's Prague

4.5 out of 5
Stroupeznickeho 21, Prag
Priset är 691 kr per natt mellan 7 jan. och 7 jan.
Detta hotell i lyxstil ligger i Prag 5, mindre än 3 km från Novy Smichov shoppingcenter, Karlsbron och Wenceslas-torget. Prags slott och Astronomiska uret i ...
Vienna House Andel's Prague
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kladno
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.