Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Hitta rätt flyg från Lima till Cajamarca med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från LIM till CJA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Lima-Cajamarca på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Cajamarca från Lima

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till CJA från LIM är det värt att samtidigt kika på hotell i Cajamarca. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Cajamarca

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Lima till Cajamarca - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Cajamarca. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Cajamarca

Se alla 45 boenden i Cajamarca

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hostal La Estancia del Inca E.I.R.L

Hostal La Estancia del Inca E.I.R.L

Hostal la Estancia del Inca, Banos del Inca, Cajamarca
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta hostal i Banos del Inca ligger 3,1 km från Inka-baden och mindre än en mil från Cajamarca Plaza de Armas och Ventanillas de Otuzco. San Francisco-kyrkan ...

  Wyndham Costa del Sol Cajamarca

  Wyndham Costa del Sol Cajamarca

  Jr. Cruz de Piedra 707, Cajamarca, Cajamarca
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Cajamarca ligger tio minuters promenad från Cajamarcakatedralen och Cajamarca Plaza de Armas. Santa Apolonia Hill och Belén-kyrka ligger också ...

   Wyndham Costa del Sol Cajamarca608 kr

   5 juli - 6 juli

   Wyndham Costa del Sol Cajamarca608 kr
   Hotel Tartar

   Hotel Tartar

   Carretera a Otuzco Km. 3,5, Cajamarca, Cajamarca
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 5 km från Ransom Room, San Francisco-kyrkan och Cajamarca Plaza de Armas. Cajamarcakatedralen och Inka-baden ...

    Hospedaje Casa Blanca Beach

    Hospedaje Casa Blanca Beach

    158 Mayta Cápac, Banos del Inca, Cajamarca
     2.0 av 5.0
      
      

     Detta hostal i Banos del Inca ligger 0,5 km från Inka-baden och mindre än en mil från Cajamarca Plaza de Armas och Ventanillas de Otuzco. San Francisco-kyrkan ...

     Leo's Tinal

     Leo's Tinal

     Jr Ayacucho 190, Cajamarca, Peru
      3.0 av 5.0
       
       

      Denna lägenhet i bergen ligger en kvarts promenad från Belén-kyrka och Cajamarca Plaza de Armas. Santa Apolonia Hill och San Francisco-kyrkan ligger också tio ...

      Leo's Tinal325 kr

      17 juni - 18 juni

      Leo's Tinal325 kr
      Hospedaje Los Jazmines - Hostel

      Hospedaje Los Jazmines - Hostel

      Jr. Amazonas 775, Cajamarca
       2.0 av 5.0
        
        

       Detta vandrarhem i Cajamarca ligger nära San Francisco-kyrkan och Cajamarca Plaza de Armas. Ransom Room och Belén-kyrka ligger också fem minuter härifrån.

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.