Flyg från Helsingfors till Kronoby från

Billiga flygbiljetter från Helsingfors till Kronoby

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Kronoby
IATA-kod för avreseflygplatsHEL
IATA-kod för ankomstflygplatsKOK
Antal flygalternativ2
Flygpris1 479 kr
Snittflygtid1 timme 32 min med bil

Kronoby KOK — flyguppgifter

Från Helsingfors
IATA-kod för avreseflygplats HEL
Till Kronoby
IATA-kod för ankomstflygplats KAU
Antal verksamma flygbolag 1
Tillgängliga flygbolag FlexFlight
Avstånd 389 km
Restid 0 55
Flygpris 1 479 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Helsingfors till Kronoby

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Helsingfors to Kronoby. Leta efter sista-minuten-biljetter från Helsingfors till Kronoby till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Helsingfors och Kronoby från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Helsingfors till Kronoby finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Helsingfors till Kronoby – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Helsingfors till Kronoby Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Helsingfors till Kronoby flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Helsingfors till Kronoby med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från HEL till KAU? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Helsingfors-Kronoby på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Kronoby från Helsingfors

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till KAU från HEL är det värt att samtidigt kika på hotell i Kronoby. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Kronoby

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Helsingfors till Kronoby - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Kronoby. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Helsingfors till Kronoby

Topphotell i Kronoby

Botnia Hotel & Restaurant

Botnia Hotel & Restaurant

3 out of 5
Kyrkvägen 8, Kronoby, 68500
Detta värdshus för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Kronoby. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. Den populära ...
Botnia Hotel & Restaurant
Hotel Kokkola

Hotel Kokkola

3 out of 5
Rantakatu 14, Kokkola, 67100
Priset är 1 017 kr per natt mellan 6 aug. och 7 aug.
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Kokkola. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster brukar tala väl ...
Hotel Kokkola
Original Sokos Hotel Kaarle

Original Sokos Hotel Kaarle

3 out of 5
Kauppatori 4, 4, Kokkola, Central Ostrobothnia, 67100
Detta hotell med miljövänlig profil har 3 stjärnor och ligger i Kokkola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och fitnesscenter. De populära ...
Original Sokos Hotel Kaarle

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Comfort Guesthouse

Comfort Guesthouse

3 out of 5
Kanavapuistikko 13, Jakobstad, 68600
Priset är 971 kr per natt mellan 8 juli och 9 juli
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Jakobstad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 2 restauranger. De populära sevärdheterna ...
Comfort Guesthouse
Hotelli Nukkumatti

Hotelli Nukkumatti

3.5 out of 5
Nahkurinkatu 2, Kokkola, 67100
Priset är 1 176 kr per natt mellan 1 aug. och 2 aug.
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Kokkola. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och fitnesscenter. Våra gäster ...
Hotelli Nukkumatti
Hotel Epoque

Hotel Epoque

3.5 out of 5
10 Jakobsgatan, Jakobstad, 68600
Priset är 1 823 kr per natt mellan 10 juli och 11 juli
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Jakobstad. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. De populära sevärdheterna Jakobstads ...
Hotel Epoque
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kronoby
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.