Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Hitta rätt flyg från Köpenhamn till Kedonganan med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från CPH till DPS? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Köpenhamn-Kedonganan på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Kedonganan från Köpenhamn

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till DPS från CPH är det värt att samtidigt kika på hotell i Kedonganan. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Kedonganan

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Köpenhamn till Kedonganan - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Kedonganan. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Kedonganan

Se alla 10 523 boenden i Kedonganan

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Jimbaran Bay Beach Resort & Spa

Jimbaran Bay Beach Resort & Spa

Jl. Pantai Kedonganan 888, Jimbaran Bay, Kedonganan, Bali
  4.5 av 5.0
   
   

  Denna resort med direkt tillgång till stranden i Jimbaran Bay ligger nära Bukit Badung och Jimbaran-stranden. Samasta Lifestyle Village och Udayana University ...

  Coco de Heaven

  Coco de Heaven

  Jl. Bypass Ngurah Rai no. 17X, Kedonganan, Bali
   2.5 av 5.0
    
    

   Detta hotell i By Pass Ngurah Rai ligger mindre än 2 km från Bukit Badung och Jimbaran-stranden. Circus Waterpark Kuta och Samasta Lifestyle Village ligger också ...

   Coco de Heaven144 kr

   6 juli - 7 juli

   Coco de Heaven144 kr
   Watermark Hotel & Spa Jimbaran Bali

   Watermark Hotel & Spa Jimbaran Bali

   Jl. Uluwatu 88, Kedonganan, Bali
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Kedonganan ligger mindre än 2 km från Bukit Badung och Jimbaran-stranden. Circus Waterpark Kuta och Samasta Lifestyle ...

    Suites by Watermark Hotel and Spa Bali

    Suites by Watermark Hotel and Spa Bali

    Jalan Uluwatu 88, Kedonganan, Bali
     4.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell har direkt tillgång till stranden och ligger i Jimbaran Bay, en kvarts promenad från Benoatorget och Kedonganans fiskepir. Jimbaran-stranden och ...

     Kedonganan Beach Villas

     Kedonganan Beach Villas

     Jl. Segara Wangi No. 33, Kedonganan, Kedonganan
      4.0 av 5.0
       
       

      Denna villa i Jimbaran Bay ligger tio minuters promenad från Bukit Badung och Jimbaran-stranden. Samasta Lifestyle Village ligger 3,1 km härifrån.

      Villa Camellia Jimbaran

      Villa Camellia Jimbaran

      Jl. Segara Wangi No. 33, Kedonganan, Bali
       4.0 av 5.0
        
        

       Denna villa i Jimbaran Bay ligger tio minuters promenad från Bukit Badung och Jimbaran-stranden. Samasta Lifestyle Village ligger 3,2 km härifrån.

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.