Flyg från Peking till Baoshan från

Information om flyg till Baoshan
IATA-kod för avreseflygplatsBJS
IATA-kod för ankomstflygplatsTPE
Antal flygalternativ1
Snittflygtid3 timmar 15 min med bil

Baoshan — flyguppgifter

Från Peking
IATA-kod för avreseflygplats BJS
Till Baoshan
IATA-kod för ankomstflygplats TPE
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Peking till Baoshan med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från BJS till TPE? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Peking-Baoshan på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Baoshan från Peking

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till TPE från BJS är det värt att samtidigt kika på hotell i Baoshan. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Baoshan

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Peking till Baoshan - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Baoshan. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Peking till Baoshan

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Peking to Baoshan. Leta efter sista-minuten-biljetter från Peking till Baoshan till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Peking och Baoshan från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Peking till Baoshan finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Peking till Baoshan – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Peking till Baoshan Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Peking till Baoshan flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Peking till Baoshan

Topphotell i Baoshan

Lakeshore Hotel

Lakeshore Hotel

4 out of 5
No.773,Ming-Hu Rd, Hsinchu
Priset är 1 065 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta familjevänliga hotell i en förort i Hsinchu ligger mindre än 3 km från Guqifeng och Putian-templet. Hsinchus gudatempel och Hsinchu Zoo ligger också 5 ...
Lakeshore Hotel
Golden Tulip - Aesthetics

Golden Tulip - Aesthetics

4 out of 5
106, Gongyuan Rd., Zhunan, Provinsen Miaoli
Priset är 1 001 kr per natt mellan 24 jan. och 25 jan.
Detta hotell ligger i en regionalpark, 0,2 km från Zhunan-sportparken och mindre än 5 km från Zhu Nan Ci Yu Gong-templet och Long Fong-hamnen. Four Ways Ranch ...
Golden Tulip - Aesthetics
Sheraton Hsinchu Hotel

Sheraton Hsinchu Hotel

4.5 out of 5
No. 265, Dong Sec 1, Guangming 6th Rd, Zhubei, Hsinchu-provinsen
Priset är 1 342 kr per natt mellan 10 feb. och 11 feb.
Detta familjevänliga hotell på huvudgatan i Zhubei ligger mindre än 3 km från Hsinchus kommunala stadium och Taiyuens företagspark. Weiweijias persimongård och ...
Sheraton Hsinchu Hotel

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Madrid Classic Hotel

Madrid Classic Hotel

3 out of 5
No. 729, Section 4, Zhonghua Road, Xiangshan District, Hsinchu
Detta hotell i Xiangshan ligger 3 km från Xiangshan Tian Hou-templet och 4,6 km från Hsinchus gudatempel. Tiangongtan-parken och FE'21 Mega Mall ligger också ...
Madrid Classic Hotel
Landis Inn Chuhu

Landis Inn Chuhu

4.5 out of 5
No.16, Daxue Rd., East Dist., Hsinchu
Priset är 1 055 kr per natt mellan 22 jan. och 23 jan.
Detta hotell i lyxstil i Östra distriktet ligger 0,7 km från Chiao Tungs nationella universitet och mindre än 5 km från National Tsing Hua University och Hsinchu ...
Landis Inn Chuhu
Lido Forestry Spa Resort

Lido Forestry Spa Resort

3.5 out of 5
Priset är 552 kr per natt mellan 18 jan. och 19 jan.
Detta familjevänliga hotell ligger i bergen, mindre än 15 km från Temaparken Fönster mot Kina, Leo Foo-byns temapark och Jungli nattmarkand. Mindre än två mil ...
Lido Forestry Spa Resort
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Baoshan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.