Flyg från Göteborg till Sofia från

Information om flyg till Sofia
IATA-kod för avreseflygplats
GOT
IATA-kod för ankomstflygplats
SOF

Sofia — flyguppgifter

Från
Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats
GOT
Till
Sofia
IATA-kod för ankomstflygplats
SOF
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Göteborg till Sofia

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Göteborg to Sofia. Leta efter sista-minuten-biljetter från Göteborg till Sofia till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Göteborg och Sofia från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Göteborg till Sofia finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Göteborg till Sofia – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Göteborg till Sofia Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Göteborg till Sofia flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Göteborg till Sofia med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från GOT till SOF? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Göteborg-Sofia på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Sofia från Göteborg

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till SOF från GOT är det värt att samtidigt kika på hotell i Sofia. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Sofia

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Göteborg till Sofia - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Sofia. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Sofia

Topphotell i Sofia

Grand Hotel Millennium Sofia

Grand Hotel Millennium Sofia

5 out of 5
89B, Vitosha Blvd., Sofia, Sofia, 1000
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Sofia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 kaféer och fullständigt spa. De populära sevärdheterna Sofia ...
Grand Hotel Millennium Sofia
Grand Hotel Sofia

Grand Hotel Sofia

5 out of 5
1 Gurko Str, Sofia, 1000
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Sofia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice. Våra gäster brukar tala väl om frukosten ...
Grand Hotel Sofia
InterContinental Sofia, an IHG Hotel

InterContinental Sofia, an IHG Hotel

5 out of 5
4 NARODNO SABRANIE SQ, Sofia, 1000
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Sofia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 3 restauranger och frukost. Våra gäster brukar tala väl om den ...
InterContinental Sofia, an IHG Hotel

Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad

Central Hotel Sofia

Central Hotel Sofia

4 out of 5
52, Hristo Botev Blvd., Sofia, 1000
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Sofia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, rumsservice och bastu. Våra gäster brukar tala väl ...
Central Hotel Sofia
Ibis Sofia Airport

Ibis Sofia Airport

3 out of 5
132 Mimi Balkanska Str, Sofia, 1540
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Sofia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och frukost. Våra gäster brukar ...
Ibis Sofia Airport
Sense Hotel Sofia

Sense Hotel Sofia

5 out of 5
16 Tsar Osvoboditel Blvd., Sofia, 1000
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Sofia. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och takterrass. Våra gäster brukar tala väl ...
Sense Hotel Sofia
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sofia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.