Flyg från Doha till Peking från

Information om flyg till Peking
IATA-kod för avreseflygplatsDOH
IATA-kod för ankomstflygplatsBJS

Peking — flyguppgifter

Från Doha
IATA-kod för avreseflygplats DOH
Till Peking
IATA-kod för ankomstflygplats BJS
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Doha till Peking med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från DOH till BJS? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Doha-Peking på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Peking från Doha

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till BJS från DOH är det värt att samtidigt kika på hotell i Peking. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Peking

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Doha till Peking - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Peking. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Doha till Peking

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Doha to Peking. Leta efter sista-minuten-biljetter från Doha till Peking till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Doha och Peking från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Doha till Peking finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Doha till Peking – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Doha till Peking Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Doha till Peking flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Doha till Peking

Topphotell i Peking

The St. Regis Beijing

The St. Regis Beijing

5 out of 5
21 Jianquomenwai Street, Peking, Beijing
Priset är 1 644 kr per natt mellan 29 okt. och 29 okt.
Detta hotell i lyxstil i Beijing centrala affärsområde ligger en kvarts promenad Pekings antika observatorium och Chang'an Grand Theatre. Silk Street-marknaden ...
The St. Regis Beijing
Sheraton Grand Beijing Dongcheng Hotel

Sheraton Grand Beijing Dongcheng Hotel

5 out of 5
36 North Third Ring Road East, Dongcheng District, Peking, Beijing
Priset är 1 253 kr per natt mellan 30 okt. och 30 okt.
Detta hotell i lyxstil i Chaoyang ligger 3,5 km från Yonghe-templet och 3,6 km från National Stadium. Wangfujing Street och Förbjudna staden ligger dessutom ...
Sheraton Grand Beijing Dongcheng Hotel
JEN Beijing by Shangri-La

JEN Beijing by Shangri-La

4.5 out of 5
No. 1 Jianguomenwai Avenue, Peking
Priset är 1 566 kr per natt mellan 30 okt. och 30 okt.
Detta hotell i lyxstil i Beijing centrala affärsområde ligger tio minuters promenad från China World shoppingcenter och CCTV högkvarter. China World Trade Center ...
JEN Beijing by Shangri-La

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
The Bulgari Hotel Beijing

The Bulgari Hotel Beijing

5 out of 5
Building 2 Courtyard No. 8 Xin Yuan Rd, Chaoyang District, Peking, Beijing
Priset är 4 853 kr per natt mellan 1 nov. och 1 nov.
Detta hotell i lyxstil i CentralaMiddle Chaoyang ligger mindre än 2 km från Sanlitun, Nali Patio och Yashow Market. Workers Stadium och Sanlituns bargata ligger ...
The Bulgari Hotel Beijing
Renaissance Beijing Wangfujing Hotel

Renaissance Beijing Wangfujing Hotel

5 out of 5
57 Wangfujing Street, Dongcheng District, Peking, Beijing
Priset är 1 342 kr per natt mellan 7 nov. och 7 nov.
Detta hotell i lyxstil i Centrala Peking ligger tio minuters promenad från Kinas nationella konstmuseum, Sankt Josefs katedral och Wangfujing Street. Shichahai ...
Renaissance Beijing Wangfujing Hotel
JW Marriott Hotel Beijing

JW Marriott Hotel Beijing

5 out of 5
No. 83 Jianguo Road Chaoyang District, Peking, Beijing
Priset är 1 488 kr per natt mellan 21 nov. och 21 nov.
Detta hotell i lyxstil i Beijing centrala affärsområde ligger mindre än 2 km från China World shoppingcenter, CCTV högkvarter och China World Trade Center. Chaoyang-teatern ...
JW Marriott Hotel Beijing
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Peking
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.