Början av huvudsektionen

Hitta billiga resor med MrJet så slipper du att länsa spargrisen

Det finns lika många skäl att åka på semester som det finns olika resenärer. Kanske längtar du efter paus från jobbet, en actionspäckad familjeresa, en romantisk parresa eller en semester med kompisgänget. Vad gäller jakten efter billiga resor förstår vi dig. Självklart vill du få ut det mesta av dina surt förvärvade pengar. Det är där vi kommer in. MrJet guidar dig så att du kan hitta ett erbjudande med billiga hotell, flyg och paket – helt enligt dina egna önskemål. Vi inser att du söker efter en personlig upplevelse som passar dig som hand i handske.

Hitta fler erbjudanden

Så hittar du bäst och billigast resor med MrJet

Nyckeln till att hitta bekväma och skräddarsydda resor är att vara riktigt flexibel. Även om du bara kan ta ut semester under vissa månader – exempelvis under skolloven – finns flera sätt att slippa högsäsongens priser. Flyger du tidigt på morgonen kan du spara en slant, även om måste övernatta på ett billigt hotell. På så sätt har du också gott om tid när du väl kommer fram. Ytterligare ett sätt är att flyga mitt i veckan, eller resa till en mindre populär flygplats och hyra bil. Du kan kanske hålla utkik efter ett hotellerbjudande, så att du kan bo riktigt lyxigt när du kommer fram. MrJet låter dig jämföra alla alternativen så att du kan skräddarsy din semester och hitta perfekt boende för dig.

Här får du mest för semesterkassan

Billiga resor betyder inte att du måste kompromissa med din standard. Det är bara att läsa på ordentligt, söka på MrJet, så kan du få valuta för pengarna. Exempelvis är det smart att boka en familjesvit på en resort med all inclusive, för att slippa oroa sig över kostnaden när du väl kommer fram. Eller så kan du bo på mysigt b&b med alla bekvämligheter du är van vid hemifrån. Vi har något för dig, vare sig du åker på en lång weekend för att shoppa i New York, eller tillbringar en kulturbetonad helg på elegant hotell i Madrid. Du kan även hitta erbjudanden på hyrbilar och susa iväg i din egen takt. Kom ihåg att om du längtar efter ett äventyr går det att boka till fantastiska priser i sista minuten.

Regler och villkor

• Rabatten dras från priset på utvalda hotell (exklusive skatter och övriga avgifter).

• Hotellpriser visas inklusive rabatten och gäller per vistelse i det billigaste tillgängliga dubbelrummet.

• Otillgängliga datum kan förekomma och det kan vara ett krav att du bokar ett visst antal nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

• Angivna paketpriser gäller per person per vistelse och är baserat på tur-och-returflyg och två personer som delar rum, inklusive alla skatter.

• Flygpriser anges per person och baseras på tur-och-returflyg inklusive alla skatter.

• Bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisflygbolag.

• Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg de angivna datumen.

• Erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

• MrJets vanliga regler och villkor för bokning gäller.

 

Tillhandahålls av Expedia, Inc. 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.

Tillbaka upp