Boka Villor

Boka Villor med MrJet

Idag erbjuds det alla möjliga sorters semestervillor runt om i världen, från lantliga säterier i Toscana till eleganta småhus längs Kaliforniens kust. Villor är en av de populäraste typerna av semesterboenden, vilket inte är så konstigt med tanke på hur flexibla, lyxiga och charmiga de kan vara. Oavsett om du ger dig ut på kontinenten under sommaren med hela familjen i släp, eller om du och din partner letar efter ett romantiskt och mer avskilt boende, finns det säkert en villa som skulle passa perfekt. Ange bara de resedatum du planerar att åka så hjälper MrJet dig att hitta den.

Det är sällan ont om lyx när du åker på villasemester. Det är till exempel inte ovanligt att dessa boenden har pool. Poolerna finns i alla möjliga varianter, från delade bassänger du kan dyka i till infinitypooler och från vackra inomhuspooler till utomhuspooler med otrolig utsikt över landsbygden. Vissa villor erbjuder till och med en butler, städpersonal och trädgårdsmästare som håller stället helt och rent under din vistelse.

Glöm klassiska hotell och deras trånga dubbelrum. Villor erbjuder gott om utrymme där du kan sträcka på dig och koppla av i lugn och ro. Det finns boenden i Italien med cypresstäckta trädgårdar som blickar ut över Toscanas slätter. På Costa del Sol erbjuds villor som ligger precis bredvid välskötta golfbanor. Det finns till och med boenden som klänger sig fast i sanddynerna ovanför Karibiens perfekta stränder. Vad de alla har gemensamt är att de erbjuder en viss avskildhet som resorter helt enkelt inte kan mäta sig med. När du bokar en semestervilla kommer du dessutom ha hela stället för dig själv. Tänk dig ett eget vardagsrum, biljardrum, flera sviter och massvis med badrum.

Matälskare kommer säkert uppskatta det stora och välförsedda köket. Eftersom dessa boenden är designade för större grupper och familjer har de nästan alltid fullfjädrade köksfaciliteter på plats. Istället för att ge dig ut till dyra restauranger varje dag kan du tillaga egna festmåltider till frukost, lunch och middag med färska råvaror från den lokala marknaden eller villans trädgård. Det är med andra ord inte svårt att förstå varför villor är så pass populära bland amatörkockar, speciellt med tanke på grillarna och utemöblerna i trädgården som medföljer många av de villor som ligger i världens varmare delar.

Om du väljer en villasemester kommer du bo i ett av många charmiga områden där varje resa blir unik. Många villor är stilrena, moderna och minimalistiska på ett häftigt Bauhaus-liknande sätt. Sedan finns det andra med en lantligare charm och som kanske är hundratals år gamla. Du kan bo i en vacker trullo i Lecce, en traditionell cabana omgiven av hinduiska skulpturer på Bali eller ett ombyggt franskt säteri med vingårdar runtomkring.

Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig hitta den villa som är bäst för dig. Med hjälp av MrJets sökverktyg och filter kan du se alla villor på en viss destination. Du kan också zooma in och ut över ett område på vår resekarta för att hitta de villor som finns utspridda i olika distrikt. Denna funktion kommer väl till pass om du redan har en viss region i åtanke.