Boka Rancher

Boka Rancher med MrJet

Ge dig ut på de kaktusfyllda slätterna i vilda västern. En ranch i skuggan av en klippa eller ute i den dammiga öknen är din biljett till en äventyrsfylld semester. Denna typ av boende passar många sorters resenärer tack vare en blandning av utomhusaktiviteter, familjevänliga boenden, romantik och lyx. Många gäster har en förkärlek till naturen, medan andra letar efter en tillflykt från stadens liv och buller. MrJet har många rancher att välja mellan, oavsett vad du är ute efter.

Rancher passar utmärkt för att komma närmare naturen. Lämna skyskrapor och trafikstockningar bakom dig och njut istället av öppna slätter och gnäggande hästar. Många rancher är faktiskt aktiva bondgårdar, vilket innebär att det alltid finns möjlighet att få arbeta med kroppen samtidigt som du är omgiven av natur. Vill du lära dig hur man använder lasso och vallar boskap? Det är redan med i planeringen. Har du alltid velat vara en riktig cowboy? Då kommer du att älska en ranch. Vad sägs om en grillfest under stjärnorna i äkta cowboystil? Det går att ordna.

Naturälskande resenärer och äventyrliga familjer kommer också att uppskatta allt som ranchen har att erbjuda. Denna typ av vistelse är långt från städernas buller, och du har istället vildmarken utanför dörren. Du kan fylla dagarna med utflykter, naturbad, forsränning, ridning, bergsklättring, safarier och mycket mer. Sedan kommer du hem till en sprakande eldstad, en rykande grill eller en mysig lounge med utsikt över kanjoner, slätter eller berg.

Rummen kan vara allt från bekväma till riktigt exklusiva. De kan ha en utsmyckad inredning och värmas upp av mysiga kaminer, vara klädda i naturmaterial och ha stora sängar samt platt-tv. Andra är mer prisvänliga för familjer, och har sviter med flera sovrum, våningssängar och eget kök.

Det finns ett mycket stort och varierat utbud av rancher, så du kommer absolut hitta något som faller dig i smaken, och varje resa blir unik. Oavsett om du är ute efter ett romantiskt och intimt boende i USA:s öken, en äventyrsfylld semester i Kanadas snöklädda bergstoppar eller en liten höstresa någonstans med morgonyoga och vandringsleder passar rancher alldeles utmärkt. Det är dessutom enkelt att hitta den ranch som passar dig. Fyll bara i dina resedatum så får du en lista över de rancher som uppfyller dina önskemål. Du kan även använda vår smarta karta för att zooma in och ut. På så sätt kan du se vilka rancher som ligger nära naturparker, nationalparker och monument som du vill utforska.