Boka Palats

Boka Palats med MrJet

Oavsett om du vill bo i en överdådig svit i en barock herrgård ovanför Paris livliga boulevarder eller ta din tillflykt till Rajasthans öken med en vistelse i ett detaljrikt mogulpalats kan du förvänta dig lyx och de bästa bekvämligheterna från palatsen på MrJet. För att boka ett sådant exklusivt och fint boende kan du behöva betala lite extra, men från stunden du anländer kommer du bli ordentligt uppassad. Spaanläggningar, pooler, fantastisk inredning och berömda restauranger är bara några av de extra förmåner som du kan se fram emot, och med det stora, varierade utbudet av historiska palats kan du vara säker på att varje resa blir unik.

Palats var en gång i tiden reserverade för kungligheter. Idag kan resenärer som letar efter höjden av lyx också njuta av vad några av destinationens pampigaste boenden har att erbjuda. Palats har ofta fyra eller fem stjärnor, vilket ger en ledtråd om vad du kan förvänta dig för tjänster och bekvämligheter. Du kommer att älska den frikostiga interiören där himmelsängar och imponerande designelement blandas med stora sviter. Du tas emot av piccolor och concierger som är redo att bistå med vad du än önskar. Strosa genom lobbyn som är fylld av konst och upplyst av en kristallkrona. Det är bara början.

Om du vill bli ordentligt uppassad på dina stadsresor eller semestrar på landsbygden är palats ett boende du bör titta närmre på. Många av dessa vistelser erbjuder spafaciliteter och hälsoklubbar. Du kan ofta få en massage på beställning och lindra dina trötta muskler i ett varmt bubbelbad så snart du kommer tillbaka till boendet från din sightseeing. Dessutom har du utmärkta restauranger att välja mellan. När du bor på ett palats väljer du mellan bistroer med Michelinstjärnor och varierar noggrant sammansatt sushi med smakrik fransk matlagning. Självklart finns det även pooler, både inomhus och utomhus, och gym på palatset.

Tycker du om att fördjupa dig i ett områdes historia och kultur? Då är ett palats rätt val för dig. Denna typ av boende har fått kämpa för sin titel. Några var en gång i tiden hem till högt uppsatta personer, som indiska maharadjor och franska hertigar. Detta gör att de är fulla av karaktär och ofta har intressanta arkitektoniska detaljer och rik dekoration med konst som speglar regionens kultur. Dessutom går du genom samma korridorer och rum som stora historiska personligheter.

Vi har gjort det enkelt att boka din palatsvistelse där du önskar. Allt du behöver göra är att fylla i dina resedatum på MrJets hemsida, så får du en lista över alla palats som uppfyller dina önskemål. Du kan även dra nytta av vår lättanvända karta, där du kan zooma in och ut för att hitta palats som du annars inte hade upptäckt.