Boka B&B

Boka B&B med MrJet

Det finns ingenting som går upp mot välkomnandet du får på ett bed and breakfast. Boendena är kända för sin värme och personliga service och ger en helt ny innebörd till ordet skräddarsytt. Här erbjuds ett lättsamt och unikt boende som är en del av staden eller orten du besöker. Det gör att du kan känna dig som en del av det lokala samhället. Dessutom får du hemlagad frukost, mysiga soffhörnor och bra tips om sevärdheter och aktiviteter. Det är därför denna typ av boende är så populär bland resenärer som vill känna sig som en del av lokalbefolkningen.

Ett bed and breakfast är vanligtvis mindre än ett hotell och har bara ett fåtal personliga och unika rum och sviter. Ofta är de dekorerade med intressanta föremål, som ett gammalt porträtt av en familjemedlem eller en öppen eldstad från viktoriansk tid. Detta skapar en personligare upplevelse än vad du hittar på många hotellkedjor, och varje boende har sin egen speciella stil där varje rum är helt unikt – på samma sätt som varje resa blir unik när du bokar med MrJet.

En vistelse på ett bed and breakfast inkluderar alltid rum och frukost. Gör dig redo att smaka på delikatesser från den lokala marknaden. Gör dig även redo för färska baguetter och att småprata med andra gäster i matsalen, som ofta är inredd med charmiga möbler. Det är ett utmärkt sätt att starta en dag med sightseeing och äventyr.

En annan fördel med bed and breakfasts är att de är mycket prisvärda och kan hjälpa dig att få din budget att räcka längre. De är kanske inte lika billiga som en campingplats eller ett motell, men de erbjuder mer för pengarna. De flesta har bekvämligheter som wi-fi, kabel-tv och parkering, och dessutom får du frukost, tips från lokalbor samt mycket charmiga omgivningar.

Vad som verkligen gör att ett bed and breakfast sticker ut jämfört med andra typer av boenden är de spännande små detaljerna och den personliga servicen. Du kan till exempel komma hem till en varm öppen brasa att värma dig vid efter en lång dag på fötterna. På andra ställen kan du ta ett varmt bad under stjärnorna. För er som är på smekmånad kan det även gå att beställa en flaska champagne till rummet. Vissa boenden ligger i gamla kulturminnesrika byggnader som dryper av historia och har allt från korsvirke till element i gotisk stil. Det är bara en liten del av vad alla bed and breakfasts hos MrJet har att erbjuda.