Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Winnellie hotell

Winnellie Hotel Motel 532 kr
Winnellie Hotel Motel

Winnellie Hotel Motel

34 Winnellie Road, Winnellie, NT
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Winnellie ligger 0,9 km från Charles Darwin National Park och mindre än 5 km från Darwin Aviation Museum och Parap Village Markets. 24HR Art och Fannie Bay Race Course ligger också 5 km härifrån.

  Discovery Parks – Darwin 658 kr
  Discovery Parks – Darwin

  Discovery Parks – Darwin

  11 Farrell Crescent, Winnellie, NT
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping nära stranden ligger 0,6 km från Darwin Aviation Museum och mindre än 5 km från Charles Darwin National Park och Flight Path Golf & Outdoor Recreation. Crocodylus Park och Hidden Valley Raceway ligger också 5 km härifrån.

   The Leprechaun Resort 651 kr
   The Leprechaun Resort

   The Leprechaun Resort

   378 Stuart Highway, Winnellie, NT
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,8 km från Charles Darwin National Park och 3,2 km från Darwin Aviation Museum. Mindil Beach och Hamnområdet i Darwin ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Oaks Darwin Elan Hotel 522 kr
    Oaks Darwin Elan Hotel

    Oaks Darwin Elan Hotel

    31 Woods Street, Darwin, NT
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell i Centrala Darwin ligger tio minuters promenad från Smith Street Mall och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 5 km härifrån.

     Ramada Suites by Wyndham Zen Quarter Darwin 738 kr
     Ramada Suites by Wyndham Zen Quarter Darwin

     Ramada Suites by Wyndham Zen Quarter Darwin

     6 Carey Street, Darwin, NT
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta lägenhetshotell ligger i Centrala Darwin, en kvarts promenad från Smith Street Mall, Maningrida Arts & Culture och Hamnområdet i Darwin. Crocosaurus Cove och Wave Lagoon ligger dessutom 2 km härifrån.

      Mantra on the Esplanade 745 kr
      Mantra on the Esplanade

      Mantra on the Esplanade

      88 The Esplanade, Darwin, NT
        
       4.5 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i lyxstil i Centrala Darwin ligger mindre än 2 km från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 3 km härifrån.

       Vibe Hotel Darwin Waterfront 847 kr
       Vibe Hotel Darwin Waterfront

       Vibe Hotel Darwin Waterfront

       7 Kitchener Drive, Darwin, NT
         
        4.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i Centrala Darwin ligger tio minuters promenad från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 5 km härifrån.

        Novotel Darwin CBD 727 kr
        Novotel Darwin CBD

        Novotel Darwin CBD

        100 The Esplanade, Darwin, NT
          
         4.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta hotell vid stranden i Centrala Darwin ligger mindre än 2 km från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 3 km härifrån.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Winnellie?

         När du bestämt dig för att resa till Winnellie erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Winnellie. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Winnellie.

         Hur tar jag mig till Winnellie?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Winnellie. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Winnellie från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Winnellie och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Winnellie?

         Det finns gott om saker att göra i Winnellie - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Winnellie och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Winnellie.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma