Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Resor till Ujungberung

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ujungberung med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ujungberung

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ujungberung
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Ujungberung

Flyg och hotell i Ujungberung

Drömmer du om Ujungberung? Det hjälpsamma teamet på MrJet är experter på allt från biluthyrning och rundturer till flyg och hotell i Ujungberung.

Genom att boka flyg och rum på samma gång kan vi hjälpa dig att spara pengar.

Ta en paus från vardagens rutiner med med bara några få musklick. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen har du aldrig långt till nya och spännande äventyr.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet och råkar hitta ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Är du redo att tillfredsställa äventyrslusten inom dig? Från fartfyllda städer till oförglömliga äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Ujungberung

Det är platser som Ujungberung som ger Bandung all sin charm. Känner du dig redo för att se vad denna del av staden har att erbjuda? 1 700 000 människor bor i denna underbara stad, och det är faktiskt inte så konstigt. När du väl har landat på Husein Sastranegara Intl. och tagit ditt bagage behöver du åka vidare 13 km åt öster innan du är framme vid ditt hotell. Ujungberung hittar man 7 km öster om innerstaden.

Ujungberung är en dröm när det kommer till sightseeing. Ett antal av stadens bästa sevärdheter ligger i närheten av detta fascinerande område, däribland Mountain View Golf Course och St. Peter's Cathedral. Även Gedung Sate (guvernörens kontor) och Trans Studio Bandung är platser du bara måste se när du ändå är i området. Om du vill uppleva Bandung från ett annat perspektiv ska du se till att besöka Sindanglaya och Kiaracondong, som bara väntar på att bli utforskade.

Ganska ofta är det enklaste sättet att lära känna lokalbefolkningen att åka till butikerna. Missa inte att stanna vid Lucky Square Mall och Metro Indah Mall.

Hotell i Ujungberung

Välj ditt perfekta boende med hjälp av MrJet. Här kan du hitta ett stort antal boenden i Ujungberung samlade.

Vem säger att bra service måste kosta allt för mycket? Du kan få ett rum för ett relativt lågt pris på Garden Hostel Dago Bandung och Vio Veteran Managed by Topotels. Om du däremot är en sådan som vill unna dig lite när du är på semester kommer Marbella Suites Bandung eller Sheraton Bandung Hotel and Tower vara mer för dig.