Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Turkmenistan hotell

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Merwhotel

Merwhotel

Murgap Rd 1St km, Mary
   
   

  Detta hotell ligger i Mary.

  Cozy apartment in city center

  Cozy apartment in city center

  86 Garassyzlyk Sayoly, Apartment 31, Asjchabad
    
    

   Denna lägenhet i Asjchabad ligger mindre än 2 km från 10 Yul Park, Turkmenbashi-palatset och Rukhiyetpalatset. Olympiastadion och Neutralitetsbågen ligger också ...

   Karta

   Såhär kan MrJet hjälpa dig att hitta hotell i Turkmenistan

   Det finns gott om ställen att bo i Turkmenistan vilket kan göra det svårt att få en ordentlig överblick. Det är då MrJet kan hjälpa till; vi kan visa dig de bästa hotellen i Turkmenistan på bara ett par sekunder. Du kommer se alla hotell på en detaljerad karta så du enkelt kan se hur nära de är vissa sevärdheter. Du kan också söka efter hotell som ligger vid specifika attraktioner eller filtrera din sökning efter lyxiga, högkvalitativa hotell, eller bekväma, billigare boenden. Våra informativa hotellbeskrivningar, som inkluderar foton och detaljer om rum och bekvämligheter som erbjuds, kommer hjälpa dig att hitta det boende som passar just dig.

   Hur du tar dig till ditt hotell i Turkmenistan

   Vare sig du kommer från långt bort eller bara runt hörnet kan MrJet hjälpa dig att organisera din resa till ditt hotell i Turkmenistan. När du söker efter flyg till Turkmenistan kommer du direkt få se de flygbolag och rutter som finns tillgängliga de datum du har valt. Du kan sedan ta en titt på våra biluthyrningserbjudanden och ordna så att du har en bil väntandes när du kommer fram. Resan från flygplatsen till hotellet har aldrig varit smidigare. En hyrbil underlättar inte bara färden från flygplatsen till hotellet utan möjliggör också resor runt om i landsbygden, till mindre städer och byar, och kanske till små restauranger långt bort från de vanliga turiststråken. Du har, trots allt, en hel region att utforska.

   Saker att göra nära ditt hotell i Turkmenistan

   Något av det bästa med att vara på semester är att inte behöva göra någonting särskilt. Att bara strosa runt på hotellet kan vara aktivitet nog. Såklart finns det också gott om saker att se i Turkmenistan, så om du behöver inspiration kan du spana in vårt verktyg för saker att göra. Det kommer hjälpa dig hitta de attraktioner och sevärdheter nära ditt hotell i Turkmenistan. Så vare sig du är ute efter att bara vandra runt och upptäcka området på egen hand, utforska kulturella landmärken eller hitta någonstans du kan ta hela familjen kan MrJet hjälpa dig.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma