Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från MrJet


Semesterbostäder i Sonoma Valley

Se alla semesterboenden i Sonoma Valley

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Charming Wine Country Retreat - 3 Br Home

Charming Wine Country Retreat - 3 Br Home

1730 Warm Springs Rd, Glen Ellen, CA
  3.5 av 5.0
   
   

  Denna semesterbostad i Glen Ellen ligger mindre än 5 km från VJB vingård och källare, Annadel State Park och Chateau St. Jean vingård. St. Anne's Crossing vingård ...

  2br Wine Country Gem W/ Large Backyard 2 Bedroom Home

  2br Wine Country Gem W/ Large Backyard 2 Bedroom Home

  5044 Warm Springs Rd, Glen Ellen, CA
   3.0 av 5.0
    
    

   Denna stuga i Glen Ellen ligger mindre än 3 km från Sonoma Valley Regional Park, Quarryhill, botanisk trädgård och Jack London State Historic Park. Mayo Family ...

   Valley of the Moon Estate by RedAwning

   Valley of the Moon Estate by RedAwning

   2256 Upper Nelligan Ln, Glen Ellen, CA
    4.0 av 5.0
     
     

    Denna villa i Glen Ellen ligger mindre än en mil från Wellington Vineyards, Quarryhill, botanisk trädgård och Mayo Family Winery. Sonoma Valley Regional Park ...

    Karta

    Semesterbostäder i Sonoma Valley

    När du ska resa iväg till Sonoma Valley kan du antingen välja det traditionella sättet och bo på hotell, eller prova ett nytt perspektiv genom att boka en egen semesterbostad i Sonoma Valley. Den stora prisskillnaden är tillräcklig anledning att välja det här alternativet. Du kommer att spara på varje övernattning om du bor i en egen bostad istället för på hotell. Men det finns många fördelar utöver att du sparar en ordentlig slant. 

    Känslan av att vara en ”ortsbo” istället för en bortkommen turist är ovärderlig. Från det ögonblick du kliver över tröskeln blir semesterbostaden i Sonoma Valley ditt hem långt hemifrån. Här kan du koppla av i vardagsrummet och laga till dina favoriträtter i köket, kanske med färskvaror från någon närliggande matmarknad.

    En annan fördel är det privatliv du kan unna dig när du hyr semesterbostad i Sonoma Valley. Vare sig du bokar en elegant lägenhet, fin villa eller mysig stuga slipper du vistas i något gigantiskt turisttempel som kryllar av andra gäster och hotellpersonal. Boendet är ditt eget och du kan njuta av semestern helt i din egen takt. Ät frukost vid köksbordet och planera den kommande dagen över en kaffekopp i vardagsrummet. Sedan kan du ge dig ut på sightseeing i några timmar innan du återvänder hem för en liten siesta på eftermiddagen.

    Det finns ett jättelikt utbud med bostäder att välja mellan. Med MrJet är det en barnlek att hitta rätt. Du kan söka efter moderna lägenheter med stilsäker inredning och förbereda dig på en romantisk resa - alternativt välja en stor villa där alla familjemedlemmar har möjlighet att koppla av i egna sovrum.

    För att göra det enklare att hitta rätt semesterbostad i Sonoma Valley är det bra att använda kartan. På så sätt hittar du både villor, stugor och lägenheter i närheten av viktiga landmärken och attraktioner. Du kan även välja om du vill vistas i händelsernas centrum eller bo i ett mer fridfullt område. Ange helt enkelt dina resedatum så kommer du att hitta färskpressade erbjudanden på semesterbostäder i Sonoma Valley.