Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från MrJet


Semesterbostäder i Santa Barbara

Se alla semesterboenden i Santa Barbara

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Flying Flags RV Resort & Campground

Flying Flags RV Resort & Campground

180 Avenue of Flags, Buellton, CA
  3.0 av 5.0
   
   

  Denna stuga i Buellton ligger 15 minuters promenad från Mendenhall's Museum of Gasoline Pumps & Petroliana och Mosby vingård. OstrichLand USA och Hans Christian ...

  4BR 2 5BA Montecito Luxury Home Pool Sleeps 8 by RedAwning

  4BR 2 5BA Montecito Luxury Home Pool Sleeps 8 by RedAwning

  593 Picacho Ln, Santa Barbara, CA
   4.0 av 5.0
    
    

   Denna semesterbostad i Montecito ligger 0,4 km från Casa Del Herrero och 3 km från Los Padres National Forest. Our Lady of Mount Carmel Catholic Church och Butterfly ...

   Balinese Inspired Beauty by RedAwning

   Balinese Inspired Beauty by RedAwning

   489 Hot Springs Rd, Santa Barbara, CA
    4.5 av 5.0
     
     

    Denna villa i lyxstil i Montecito ligger 0,1 km från Our Lady of Mount Carmel Catholic Church och mindre än 5 km från Los Padres National Forest och Santa Barbara ...

    Karta

    Semesterbostäder i Santa Barbara

    När du ska resa iväg till Santa Barbara kan du antingen välja det traditionella sättet och bo på hotell, eller prova ett nytt perspektiv genom att boka en egen semesterbostad i Santa Barbara. Den stora prisskillnaden är tillräcklig anledning att välja det här alternativet. Du kommer att spara på varje övernattning om du bor i en egen bostad istället för på hotell. Men det finns många fördelar utöver att du sparar en ordentlig slant. 

    Känslan av att vara en ”ortsbo” istället för en bortkommen turist är ovärderlig. Från det ögonblick du kliver över tröskeln blir semesterbostaden i Santa Barbara ditt hem långt hemifrån. Här kan du koppla av i vardagsrummet och laga till dina favoriträtter i köket, kanske med färskvaror från någon närliggande matmarknad.

    En annan fördel är det privatliv du kan unna dig när du hyr semesterbostad i Santa Barbara. Vare sig du bokar en elegant lägenhet, fin villa eller mysig stuga slipper du vistas i något gigantiskt turisttempel som kryllar av andra gäster och hotellpersonal. Boendet är ditt eget och du kan njuta av semestern helt i din egen takt. Ät frukost vid köksbordet och planera den kommande dagen över en kaffekopp i vardagsrummet. Sedan kan du ge dig ut på sightseeing i några timmar innan du återvänder hem för en liten siesta på eftermiddagen.

    Det finns ett jättelikt utbud med bostäder att välja mellan. Med MrJet är det en barnlek att hitta rätt. Du kan söka efter moderna lägenheter med stilsäker inredning och förbereda dig på en romantisk resa - alternativt välja en stor villa där alla familjemedlemmar har möjlighet att koppla av i egna sovrum.

    För att göra det enklare att hitta rätt semesterbostad i Santa Barbara är det bra att använda kartan. På så sätt hittar du både villor, stugor och lägenheter i närheten av viktiga landmärken och attraktioner. Du kan även välja om du vill vistas i händelsernas centrum eller bo i ett mer fridfullt område. Ange helt enkelt dina resedatum så kommer du att hitta färskpressade erbjudanden på semesterbostäder i Santa Barbara.