Början av huvudsektionen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från MrJet


Semesterbostäder i Pescia

Se alla semesterboenden i Pescia

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Casa Conti

Casa Conti

   
   

  Denna villa i Pescia ligger mindre än en mil från Gipsoteca Libero Andreotti, San Domenico och Porta Fiorentina. Villa Garzoni och Pinocchio-parken ligger också ...

  Elsa Apartments

  Elsa Apartments

  Via Libero Andreotti 34, Pescia
    
    

   Denna lägenhet i centrala Pescia ligger tio minuters promenad från Gipsoteca Libero Andreotti, Porta Fiorentina och San Domenico. Villa Garzoni och Pinocchio-parken ...

   Palazzo Mazzini Camera Papavero

   Palazzo Mazzini Camera Papavero

   Forti, 44, Pescia, Toscana
     
     

    Denna lägenhet i Pescia ligger tio minuters promenad från Gipsoteca Libero Andreotti, San Domenico och Porta Fiorentina. Villa Garzoni och Pinocchio-parken ligger ...

    Karta

    Semesterbostäder i Pescia

    När du ska resa iväg till Pescia kan du antingen välja det traditionella sättet och bo på hotell, eller prova ett nytt perspektiv genom att boka en egen semesterbostad i Pescia. Den stora prisskillnaden är tillräcklig anledning att välja det här alternativet. Du kommer att spara på varje övernattning om du bor i en egen bostad istället för på hotell. Men det finns många fördelar utöver att du sparar en ordentlig slant. 

    Känslan av att vara en ”ortsbo” istället för en bortkommen turist är ovärderlig. Från det ögonblick du kliver över tröskeln blir semesterbostaden i Pescia ditt hem långt hemifrån. Här kan du koppla av i vardagsrummet och laga till dina favoriträtter i köket, kanske med färskvaror från någon närliggande matmarknad.

    En annan fördel är det privatliv du kan unna dig när du hyr semesterbostad i Pescia. Vare sig du bokar en elegant lägenhet, fin villa eller mysig stuga slipper du vistas i något gigantiskt turisttempel som kryllar av andra gäster och hotellpersonal. Boendet är ditt eget och du kan njuta av semestern helt i din egen takt. Ät frukost vid köksbordet och planera den kommande dagen över en kaffekopp i vardagsrummet. Sedan kan du ge dig ut på sightseeing i några timmar innan du återvänder hem för en liten siesta på eftermiddagen.

    Det finns ett jättelikt utbud med bostäder att välja mellan. Med MrJet är det en barnlek att hitta rätt. Du kan söka efter moderna lägenheter med stilsäker inredning och förbereda dig på en romantisk resa - alternativt välja en stor villa där alla familjemedlemmar har möjlighet att koppla av i egna sovrum.

    För att göra det enklare att hitta rätt semesterbostad i Pescia är det bra att använda kartan. På så sätt hittar du både villor, stugor och lägenheter i närheten av viktiga landmärken och attraktioner. Du kan även välja om du vill vistas i händelsernas centrum eller bo i ett mer fridfullt område. Ange helt enkelt dina resedatum så kommer du att hitta färskpressade erbjudanden på semesterbostäder i Pescia.