Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.

Palmerston hotell

Rydges Palmerston - Darwin 787 kr
Rydges Palmerston - Darwin

Rydges Palmerston - Darwin

15 Maluka Drive, Palmerston, NT
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i centrala Palmerston ligger mindre än 15 km från Howard Springs Nature Park, Holmes Jungle Nature Park och Flight Path Golf & Outdoor Recreation. Crocodylus Park och Hidden Valley Raceway ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Quest Palmerston 710 kr
  Quest Palmerston

  Quest Palmerston

  18 The Boulevard, Palmerston, NT
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet ståtar med ett läge i affärskvarteren och ligger mindre än 15 km från Howard Springs Nature Park, Flight Path Golf & Outdoor Recreation och Crocodylus Park. Hidden Valley Raceway och Darwin Aviation Museum ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Oaks Darwin Elan Hotel 604 kr
   Oaks Darwin Elan Hotel

   Oaks Darwin Elan Hotel

   31 Woods Street, Darwin, NT
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i Centrala Darwin ligger tio minuters promenad från Smith Street Mall och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 5 km härifrån.

    Ramada Suites by Wyndham Zen Quarter Darwin 773 kr
    Ramada Suites by Wyndham Zen Quarter Darwin

    Ramada Suites by Wyndham Zen Quarter Darwin

    6 Carey Street, Darwin, NT
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell ligger i Centrala Darwin, en kvarts promenad från Smith Street Mall, Maningrida Arts & Culture och Hamnområdet i Darwin. Crocosaurus Cove och Wave Lagoon ligger dessutom 2 km härifrån.

     Mantra on the Esplanade 739 kr
     Mantra on the Esplanade

     Mantra on the Esplanade

     88 The Esplanade, Darwin, NT
       
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i lyxstil i Centrala Darwin ligger mindre än 2 km från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 3 km härifrån.

      Vibe Hotel Darwin Waterfront 842 kr
      Vibe Hotel Darwin Waterfront

      Vibe Hotel Darwin Waterfront

      7 Kitchener Drive, Darwin, NT
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Centrala Darwin ligger tio minuters promenad från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 5 km härifrån.

       Novotel Darwin CBD 777 kr
       Novotel Darwin CBD

       Novotel Darwin CBD

       100 The Esplanade, Darwin, NT
         
        4.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell vid stranden i Centrala Darwin ligger mindre än 2 km från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 3 km härifrån.

        Palms City Resort 616 kr
        Palms City Resort

        Palms City Resort

        64 Esplanade, Darwin, NT
          
         3.5 av 5.0 Stjärnor

         Detta motell i Centrala Darwin ligger 15 minuters promenad från The Esplanade och Hamnområdet i Darwin. Mindil Beach och Cullen Bay Marina ligger också 3 km härifrån.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Palmerston?

         När du bestämt dig för att resa till Palmerston erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Palmerston. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Palmerston.

         Hur tar jag mig till Palmerston?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Palmerston. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Palmerston från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Palmerston och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Palmerston?

         Det finns gott om saker att göra i Palmerston - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Palmerston och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Palmerston.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma