Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Unikt boende

Kolla hotellpriser i Molloy Island

Featured Stugor in Molloy Island

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Molloy Island
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Med Stugor i Molloy Island blir du ett med vildmarken

Lämna den tutande trafiken, de överfulla trottoarerna och de hetsiga köpcentren bakom dig. Om du väljer att bo i en sommarstuga i Molloy Island får du chansen att uppleva destinationens vildare sida.

Många Stugor ligger utspridda i de mindre tätbefolkade områdena i Molloy Island. De finns på platser som de flesta resenärer inte lägger märke till, eller i alla fall på platser där du kan njuta av en naturligare och mindre urban omgivning. Det kan röra sig om en mysig lya i en skogspark, eller ett krypin omgivet av grönska. Det kan också betyda ett avskilt kyffe omgivet av vandringsleder, eller bara en lugn och stillsam plats där meditation och utomhusaktiviteter är en del av vardagen.

Nu är det enklare än någonsin att hitta bra Stugor i Molloy Island. Med MrJets resekarta kan du zooma in och ut för att hitta alla stugor som gömmer sig ute på landsbygden. Du kommer garanterat hitta något som får dig att vilja ge dig ut och utforska vildmarken.

Stugor i Molloy Island erbjuder en annorlunda familjesemester

Med tanke på att Stugor i Molloy Island byter ut fullproppade turistattraktioner och museer mot genuina äventyr ute i friska luften är det inte förvånande att de lockar många familjer. Dessa boenden har ofta fullt utrustade kök, mysiga lounger, pittoreska verandor, grillutrustning och stora trädgårdar. Det är inte heller ovanligt att semesterstugor är del av större komplex med liknande boenden, vilket betyder att det kan finnas delade faciliteter, som lekplatser, spelrum och liknande.

Vad gäller sängar täcker Stugor i Molloy Island alla eventualiteter. Vissa är kompakta och mysiga med en design som är utformad för resande par på en romantisk weekend. Andra är bättre för större grupper och erbjuder separata sovrum med våningssängar eller dubbelsängar. Det är de senare som gör stugor till en favorit bland familjer. De går att hitta någonstans där hela truppen får plats, precis vid en skog eller en sjö. Naturen i Molloy Island är dessutom perfekt för alla som vill komma bort från storstaden.

MrJet kan hjälpa dig hitta bra Stugor i Molloy Island

MrJet har gott om alternativ för dig som är ute efter allt från ett romantiskt krypin till en större stuga för hela familjen. Du kan antingen gå igenom sökresultaten ett efter ett eller använda dig av våra filter för att snabbare hitta det boende som passar dig bäst. Kom ihåg att vår resekarta också kan hjälpa dig om du redan har bestämt dig för en destination. Den samlar resultat från en databas med alla Stugor i Molloy Island och visar vilka som finns nära de attraktioner, vandringsleder och naturliga sevärdheter du ser fram emot att besöka.