Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Unikt boende

Kolla hotellpriser i Molloy Island

Featured Fjällstugor in Molloy Island

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Molloy Island
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Känn dig som hemma med Fjällstugor i Molloy Island

Fjällstugor fokuserar på bekvämlighet. Den här typen av boende har sitt ursprung i Schweiz och Alperna och har en unik charm och karaktär. De är ofta byggda i timmer och täckta av bougainvillea om våren, vilket också gör dem otroligt vackra. Men det är inte bara utsidan som imponerar. Inuti kan det finnas en sprakande eldstad som värmer upp en mysig lounge, en balkong som blickar ut över blomsterängar och sjöar och extra bekvämligheter som bubbelpooler utomhus, toppmoderna kök och verandor med panoramautsikt. En skidchalet i Molloy Island är perfekt för naturälskare som vill ha ett bekvämt boende.

Lyxa till det med Fjällstugor i Molloy Island

Oroa dig inte om du är en sådan person som gillar att bli väl omhändertagen efter att du utforskat kullarna och bergen. En chalet täcker nämligen alla fronter. Vissa har fullständig catering, vilket gör att du kan njuta av en varm måltid med lokala råvaror efter en dag ute i det vilda. Vissa ståtar med bastur och varma badkar som ångar i den friska bergsluften. Andra har storslagna lounger där du kan sjunka ner i en bekväm soffa och se på när molnen glider över landskapet utanför. Du kan ange dina resedatum och använda dig av våra fiffiga filter för att hitta lyxiga Fjällstugor i Molloy Island.

Fjällstugor i Molloy Island betyder äventyr i det vilda

Att hyra Fjällstugor i Molloy Island är ett sätt att fly undan det hetsiga stadslivet. De ligger ofta långt borta från det urbana stöket och stånket och är därför perfekta för dig som behöver ladda batterierna. Den lugna omgivningen gör att du kan sova ut ordentligt, och det finns gott om utomhusaktiviteter precis utanför dörren. Se till att ta med dig dina vandringskängor, för du kommer inte kunna hålla dig från att ge dig ut och utforska området, till exempel genom att ta dig an långa vandringsleder, åka mountainbike eller kanske titta efter vilda djur. Det är verkligen upp till dig och vad du känner för att göra. Vilken aktivitet du än provar på kommer du alltid kunna återvända till ett mysigt krypin där du kan koppla av med en bok, laga mat tillsammans med vänner och familj eller bara njuta av de fantastiska omgivningarna.

Sök på MrJet för att hitta bra Fjällstugor i Molloy Island

Vi vet hur viktigt det är att hitta en perfekt chalet i Molloy Island – en med tillräckligt med utrymme för hela familjen, en plats att lägga utrustningen, en terrass med vacker utsikt, ett modernt kök och så vidare. Därför kan det vara en bra idé att använda vår sökmotor för boenden. Det enda du behöver göra är att ange de datum du planerar att åka och de filter du är intresserad av så visas de boenden som matchar dina behov. Det finns också en resekarta som du kan använda för att zooma in och ut över destinationer för att hitta de chalets som ligger närmast de bergstoppar, äventyrsbanor, pister eller sevärdheter som du ser fram emot att utforska mest.