Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Maçaranduba hotell

Kristie Resort 397 kr
Kristie Resort

Kristie Resort

Av Engenheiro Roberto Freire, 5464, Natal, RN
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger vid strandpromenaden i Ponta Negra, en kvarts promenad från Morro do Careca och Ponta Negra-stranden. Artesanato Villarte butiker och Ponta Negras hantverksmässa ligger också 2 km härifrån.

  Serhs Natal Grand Hotel & Resort 760 kr
  Serhs Natal Grand Hotel & Resort

  Serhs Natal Grand Hotel & Resort

  Avenida Senador Dinarte Mariz 6045, Via Costeira Ponta negra, Natal, RN
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort på stranden i Via Costeira ligger en kvarts promenad från Dunes Park och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 3,4 km härifrån.

   Atol das Rocas Apart Hotel Hämta priser
   Atol das Rocas Apart Hotel

   Atol das Rocas Apart Hotel

   Avenida Engenheiro Roberto Freire, 5120, Ponta Negra, Natal, RN
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Ponta Negra ligger en kvarts promenad från Artesanato Villarte butiker och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 1,3 km härifrån.

    Natal Dunnas Hotel 298 kr
    Natal Dunnas Hotel

    Natal Dunnas Hotel

    Av. Engenheiro Roberto Freire, 5248, Ponta Negra, Natal, RN
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell nära stranden i Natal ligger tio minuters promenad från Artesanato Villarte butiker och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 1,7 km härifrån.

     Wish Natal 889 kr
     Wish Natal

     Wish Natal

     Via Costeira, 5525, Natal, RN
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell på stranden i Via Costeira ligger mindre än 5 km från Dunes Park, Ponta Negra-stranden och Morro do Careca. Natals kongresscenter och Praia Shopping ligger också 5 km härifrån.

      VOA Paraíso Natal Hotel 172 kr
      VOA Paraíso Natal Hotel

      VOA Paraíso Natal Hotel

      Av. Governador Silvio Pedroza 34, Areia Preta, Natal, RN
        
       3.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell vid stranden i Areia Preta ligger nära Meiostranden och Praia dos Artistas. Handicrafts Fair of Artists Beach/Meio Beach och Dunes Park ligger också tio minuter härifrån. Natal station ligger på 26 minuters gångavstånd.

       Ocean Palace All Inclusive Premium Hämta priser
       Ocean Palace All Inclusive Premium

       Ocean Palace All Inclusive Premium

       Av. Sen. Dinarte Mariz, No. 7829, Ponta Negra, Natal, Rio Grande de Norte
         
        5.0 av 5.0 Stjärnor

        Denna resort på stranden i Via Costeira ligger fem minuters promenad från Natals kongresscenter och Ponta Negra-stranden. Morro do Careca ligger 3 km härifrån.

        Praiamar Natal Hotel & Convention 320 kr
        Praiamar Natal Hotel & Convention

        Praiamar Natal Hotel & Convention

        Rua Francisco Gurgel, 33 - Ponta Negra, Natal, RN
          
         3.5 av 5.0 Stjärnor

         Detta hotell vid stranden ståtar med ett läge vid strandpromenaden i Ponta Negra, tio minuters promenad från Ponta Negra-stranden och Dunes Park. Praia Shopping och Julgran ligger dessutom 5 km härifrån.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Maçaranduba?

         När du bestämt dig för att resa till Maçaranduba erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Maçaranduba. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Maçaranduba.

         Hur tar jag mig till Maçaranduba?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Maçaranduba. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Maçaranduba från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Maçaranduba och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Maçaranduba?

         Det finns gott om saker att göra i Maçaranduba - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Maçaranduba och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Maçaranduba.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma