Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Zona sur hotell

Grand Fiesta Americana Vallarta - Adults Only All inclusive 2 737 kr
Grand Fiesta Americana Vallarta - Adults Only All inclusive

Grand Fiesta Americana Vallarta - Adults Only All inclusive

Carretera Barra de Navidad Km 4.5, Puerto Vallarta, JAL
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Södra hotellområdet ligger mindre än 3 km från Punta Negra Beach, Playa Garza Blanca och Playa Gemelas. Playa de los Muertos och Olas Altas ligger också 5 km härifrån.

  Hyatt Ziva Puerto Vallarta - All Inclusive 2 101 kr
  Hyatt Ziva Puerto Vallarta - All Inclusive

  Hyatt Ziva Puerto Vallarta - All Inclusive

  Carretera Barra de Navidad, Km. 3.5 Zona Hotelera Sur, Puerto Vallarta, JAL
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende på stranden i Södra hotellområdet ligger mindre än 2 km från Playa Estaca och Playa de los Muertos. Malecon och Olas Altas ligger också 5 km härifrån.

   Garza Blanca Preserve Resort & Spa 1 984 kr
   Garza Blanca Preserve Resort & Spa

   Garza Blanca Preserve Resort & Spa

   Km. 7.5 A Barra De Navidad, Puerto Vallarta, JAL
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Södra hotellområdet ligger mindre än 2 km från Playa Conchas Chinas, Playa de los Muertos och Olas Altas. Malecon ligger 3,6 km härifrån.

    Hotel Mousai Puerto Vallarta 4 015 kr
    Hotel Mousai Puerto Vallarta

    Hotel Mousai Puerto Vallarta

    Carretera a Barra de Navidad Km. 7.5, Puerto Vallarta, JAL
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden ståtar med ett läge vid flodpromenaden i Södra hotellområdet, tio minuters promenad från Playa Garza Blanca och Playa Gemelas. Los Arcos och Playa Mismaloya ligger dessutom 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Zona sur

     Om du bestämt att Zona sur är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Zona sur på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Zona sur

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Zona sur, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Zona sur. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Zona sur

     Väl framme i Zona sur väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Zona sur. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Zona sur att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma