Billiga hotell i Zestaponi - 108 att välja från

Hotell från 134 kr

Kolla hotellpriser i Zestaponi

Zestaponi hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Zestaponi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Zestaponi?

Om du undrar när det är bäst att åka till Zestaponi, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Zestaponi brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och april.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Zestaponi ligger på 36 millimeter.