Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Żebbuġ hotell

De Rohan B&B Hämta priser
De Rohan B&B

De Rohan B&B

Sqaq Numru 11, Triq Il-Kbira, Zebbug, Malta
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i centrala Żebbuġ ligger 4,1 km från Catacombs of Saint Paul and Saint Agatha's Crypt och 4,3 km från Mdinas gamla stadsport. Dingli Cliffs och Hagar Qim ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Tal-Kapilluna Zebbug Guest House Hämta priser
  Tal-Kapilluna Zebbug Guest House

  Tal-Kapilluna Zebbug Guest House

  243 A, Triq il-Kbira, Zebbug, Malta
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Żebbuġ ligger 2,2 km från Villa Bologna och 4,1 km från Saint Pauls Cathedral. San Anton Gardens och Maltas flygmuseum ligger också 5 km härifrån.

   Village Knights B&B Hämta priser
   Village Knights B&B

   Village Knights B&B

   100 Triq is-Siggiewi, Zebbug, Malta
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Żebbuġ ligger 0,1 km från Mediterranean Sea och 4,6 km från Saint Pauls Cathedral. Limestone Heritage Park & Gardens och Villa Bologna ligger också 5 km härifrån.

    Suantrai - Cosy House Of Character Hämta priser
    Suantrai - Cosy House Of Character

    Suantrai - Cosy House Of Character

    Triq Dun Karm Psaila Sqaq Nr. 3, Zebbug, Malta, Haz-zebbug
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Żebbuġ ligger 0,1 km från Mediterranean Sea och 4,7 km från Saint Pauls Cathedral. Limestone Heritage Park & Gardens och Villa Bologna ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Zebbug, Malta


     Det är absolut värt att besöka Zebbug, Malta, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 2 hotell i Attard

     Topphotell och andra boendealternativ i Zebbug, Malta


     Det är lätt att hitta boende i Zebbug, Malta med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta boende i Zebbug, Malta och deras gratis frukost:

     • De Rohan B&B

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Zebbug, Malta och bland annat poolen:

     • De Rohan B&B

     Utforska Zebbug, Malta


     I Zebbug, Malta finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Zebbug, Malta med omnejd:

     • Saint Pauls Cathedral
     • Catacombs of Saint Paul and Saint Agatha's Crypt
     • Hagar Qim
     • Mnajdra Megalithic Temples
     • Blue Grotto
     • Mediterranean Conference Centre
     • Fort Saint Elmo

     När du planerar resan till Zebbug, Malta kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Luqa (MLA-Malta Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Zebbug, Malta?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Zebbug, Malta, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Zebbug, Malta brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juni och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 190 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 31 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 30 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 264 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Zebbug, Malta är 515 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma