Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Yucca hotell

Stagecoach Trails Guest Ranch Hämta priser
Stagecoach Trails Guest Ranch

Stagecoach Trails Guest Ranch

19985 S Doc Holliday Rd, Yucca, AZ
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna ranch ligger i Yucca.

  London Bridge Resort 1 417 kr
  London Bridge Resort

  London Bridge Resort

  1477 Queens Bay, Lake Havasu City, AZ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell vid stranden ståtar med ett läge vid strandpromenaden i Lake Havasu City, en kvarts promenad från London Bridge och Aquatic Center. Havasu Regional Medical Center och Lake Havasu Marina ligger endast 3 km härifrån.

   Days Inn by Wyndham Lake Havasu 615 kr
   Days Inn by Wyndham Lake Havasu

   Days Inn by Wyndham Lake Havasu

   1700 McCulloch Blvd., Lake Havasu City, AZ
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i Lake Havasu City ligger tio minuters promenad från Havasu Regional Medical Center och London Bridge. Lake Havasu ligger 3,4 km härifrån.

    Travelodge by Wyndham Lake Havasu 669 kr
    Travelodge by Wyndham Lake Havasu

    Travelodge by Wyndham Lake Havasu

    480 London Bridge Rd, Lake Havasu City, AZ
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger 0,4 km från Lake Havasu Museum of History och mindre än 5 km från London Bridge och Lake Havasu. Lake Havasu State Park och Windsor Beach ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Yucca


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Yucca med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Yucca och bland annat poolen:

     • Stagecoach Trails Guest Ranch

     När passar det bäst att utforska Yucca?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Yucca, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Yucca brukar vara juli och juni, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är augusti och mars, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 92 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 78 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 60 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yucca ligger på 238 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma