Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Yucca hotell

Stagecoach Trails Guest Ranch Hämta priser
Stagecoach Trails Guest Ranch

Stagecoach Trails Guest Ranch

19985 S Doc Holliday Rd, Yucca, AZ
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna ranch erbjuder familjevänligt boende i Yucca.

  London Bridge Resort Hämta priser
  London Bridge Resort

  London Bridge Resort

  1477 Queens Bay, Lake Havasu City, AZ
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell vid stranden ståtar med ett läge vid strandpromenaden i Lake Havasu City, en kvarts promenad från London Bridge och Aquatic Center. Lake Havasu Marina och Lake Havasu State Park ligger dessutom 5 km härifrån.

   Hampton Inn Lake Havasu City 1 380 kr
   Hampton Inn Lake Havasu City

   Hampton Inn Lake Havasu City

   245 London Bridge Rd, Lake Havasu City, AZ
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Lake Havasu City ligger mindre än 2 km från Lake Havasu Museum of History och London Bridge. Lake Havasu ligger 3,9 km härifrån.

    Hampton Inn Parker 1 452 kr
    Hampton Inn Parker

    Hampton Inn Parker

    1110 S Geronimo Ave, Parker, AZ
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Parker ligger 0,7 km från Colorado River Indian Museum och 3 km från Blue Water Marina Park. Emerald Canyon Golf Course och Buckskin Mountain State Park ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Yucca


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Yucca med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Yucca och bland annat poolen:

     • Stagecoach Trails Guest Ranch

     När passar det bäst att utforska Yucca?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Yucca, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Yucca brukar vara juli och juni, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är augusti och mars, medan de torraste är maj och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 92 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 78 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 60 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yucca ligger på 238 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma