Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Yongin hotell

Ramada by Wyndham Yongin Hämta priser
Ramada by Wyndham Yongin

Ramada by Wyndham Yongin

356-6 Jeondar-ri, Pokok-eup, Yongin, Gyeonggi
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yongin ligger mindre än 5 km från Samsung Transportation Museum, Everland och Caribbean Bay. Hoam konstmuseum ligger 3,8 km härifrån.

  Yongin Central CO'OP Hotel Hämta priser
  Yongin Central CO'OP Hotel

  Yongin Central CO'OP Hotel

  1216, Jungbu-daero, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Yongin ligger mindre än en mil från Koreansk folkby, Everland och Amorepacific Museum of Art. Nam June Paik Art Center och Gyeonggi provinsmuseum ligger också mindre än en mil härifrån.

   The Soom Forest Hotel Hämta priser
   The Soom Forest Hotel

   The Soom Forest Hotel

   473-13, Jeondae-ri, Pogok-eup, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Yongin ligger mindre än 5 km från Samsung Transportation Museum, Everland och Caribbean Bay. Hoam konstmuseum ligger 3 km härifrån.

    Caravan Bay Camping - Caravan Park Hämta priser
    Caravan Bay Camping - Caravan Park

    Caravan Bay Camping - Caravan Park

    62, Jeondae-ro, Pogok-eup, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping i Yongin ligger mindre än 5 km från Samsung Transportation Museum, Everland och Caribbean Bay. Hoam konstmuseum ligger 4,1 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Yongin


     Du funderar alltså på att åka till Yongin? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 50 hotell och andra boendealternativ i Yongin.


     Topphotell och andra boendealternativ i Yongin


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Yongin med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Yongin, och framför allt deras gratis frukost:

     • Everlast Guesthouse
     • Windsor Castle Hotel

     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Yongin och framför allt poolen:

     • The Soom Forest Hotel

     Utforska Yongin


     I Yongin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yongin med omnejd:

     • Korea Country Club
     • Everland
     • Hoam konstmuseum
     • Hanteo Pony Farm
     • Caribbean Bay
     • Samsung Transportation Museum
     • Sejoong Museum

     När du planerar resan till Yongin kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Seoul (GMP-Gimpo Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Yongin?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yongin, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yongin brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är februari och november.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yongin ligger på 24 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma