Billiga hotell i Ylitornio - 68 att välja från

Hotell från 576 kr

Kolla hotellpriser i Ylitornio

Ylitornio hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ylitornio
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Ylitornio


I Ylitornio finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Ylitornio med omnejd:

  • Övertorneå kyrka
  • Tureholms Nya Golfklubb

När passar det bäst att utforska Ylitornio?


Om du undrar när det är bäst att resa till Ylitornio, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Ylitornio brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och april.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 8°C under dagen och -16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Ylitornio är 21 millimeter.

Senaste Ylitornio hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av MrJet