Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Yenokavan hotell

Ecokayan Dilijan Resort Hotel 487 kr
Ecokayan Dilijan Resort Hotel

Ecokayan Dilijan Resort Hotel

50 Hovk Street, Dilijan
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga fritidshus vid flodpromenaden ligger 15,1 km från Parz Lich och 15,3 km från Haghartsin-klostret.

  Vanatun Monastery Stay 902 kr
  Vanatun Monastery Stay

  Vanatun Monastery Stay

  Haghartsin Monastery, Dilijan, Tavush
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Dilijan ligger 0,1 km från Haghartsin-klostret och 15,2 km från Parz Lich.

   Guest House Sen 226 kr
   Guest House Sen

   Guest House Sen

   Sharamberyan 5, 33, Myasnikyan Street, Dilijan
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Dilijan ligger 1,3 km från Dilijan National Park och 2,3 km från Dilijan City Stadium. Parz Lich och Haghartsin-klostret ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Ariana Family Hotel Hämta priser
    Ariana Family Hotel

    Ariana Family Hotel

    Kamo Str., 33, Dilijan, Tavush
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Dilijan ligger 0,1 km från Dilijan National Park och 2,8 km från Dilijan City Stadium. Parz Lich och Haghartsin-klostret ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Yenokavan?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yenokavan, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yenokavan brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yenokavan är 36 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma