Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Yenokavan hotell

Getahovit Resort Hämta priser
Getahovit Resort

Getahovit Resort

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus i bergen ligger mindre än fem mil från Haghartsin-klostret, Dilijan City Stadium och Parz Lich.

  Casanova Inn 336 kr
  Casanova Inn

  Casanova Inn

  HOVSEPIAN ST,63, Dilijan, DLJ
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Dilijan ligger 4,5 km från Dilijan City Stadium och 12,6 km från Haghartsin-klostret.

   GuestHouse M22 285 kr
   GuestHouse M22

   GuestHouse M22

   Mkhitaryan st. 22, Dilijan
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Dilijan ligger 1,2 km från Dilijan City Stadium och mindre än två mil från Parz Lich och Haghartsin-klostret. Sevanavank-klostret och Lori-arenan ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Ariana Family Hotel Hämta priser
    Ariana Family Hotel

    Ariana Family Hotel

    Kamo Str., 33, Dilijan, Tavush
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Dilijan ligger 3,1 km från Dilijan City Stadium och mindre än två mil från Parz Lich och Haghartsin-klostret. Lori-arenan och Sankt Sargis kyrka ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Yenokavan?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yenokavan, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yenokavan brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yenokavan är 36 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma