Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Yeghegnadzor hotell

Qarandzav 145 kr
Qarandzav

Qarandzav

Vayoc dzor, Yeghegnadzor
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yeghegnadzor ligger 21,7 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Jermuk-kanjonen och Mineral Water Gallery ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hotel Arpa Hämta priser
  Hotel Arpa

  Hotel Arpa

  8/1 Narekatsy Street, Yeghegnadzor
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Yeghegnadzor ligger 21,3 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Mineral Water Gallery och Jermuk-kanjonen ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Hotel Yeghegnadzor Hämta priser
   Hotel Yeghegnadzor

   Hotel Yeghegnadzor

   2 Yerevanyan Hwy, Yeghegnadzor, Vayots Dzor Province
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Yeghegnadzor ligger 20,7 km från Noravank-klostret och mindre än fem mil från Sankt Gayanes kyrka och Israel Ori-statyn. Mineral Water Gallery och Jermuk-kanjonen ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Arevi Hotel Hämta priser
    Arevi Hotel

    Arevi Hotel

    Village Yeghegis, Vayots Dzor province, Yeghegis, Vayots Dzor Province
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Yeghegis ligger 36,1 km från Noravank-klostret.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Yeghegnadzor


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Yeghegnadzor med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta hotell i Yeghegnadzor och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Hotel Arpa

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Yeghegnadzor och i synnerhet poolen:

     • Qarandzav

     När passar det bäst att utforska Yeghegnadzor?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Yeghegnadzor, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Yeghegnadzor brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yeghegnadzor ligger på 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma