Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Yangpyeong hotell

Sono Moon Yangpyeong (formerly Daemyung Resort Yangpyeong) Hämta priser
Sono Moon Yangpyeong (formerly Daemyung Resort Yangpyeong)

Sono Moon Yangpyeong (formerly Daemyung Resort Yangpyeong)

55, Sinnae-gil 7beon-gil, Gaegun-myeon, Yangpyeong, Gyeonggi
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga resort i Yangpyeong ligger mindre än en mil från Yangpyeong Rail Bike, Yangpyeong Wild Flower Arboretum och The Greem . Yongmunjangs marknad och Yongmunsan Natural Recreational Forest ligger också mindre än en mil härifrån.

  Pension Cafe Yoon & Park Hämta priser
  Pension Cafe Yoon & Park

  Pension Cafe Yoon & Park

  111-6, Malchigol-gil, Danwol, Yangpyeong, Gyeonggi-do
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet ligger vid flodpromenaden, mindre än 15 km från Jungwon Falls, Daemyung Vivaldi Park Ski World och Yongmunjangs marknad. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Yangpyeong Rail Bike och Yongmunsa Temple.

   Hanwha Resorts Yangpyeong Hämta priser
   Hanwha Resorts Yangpyeong

   Hanwha Resorts Yangpyeong

   188, Sinchon-gil, Okcheon, Yangpyeong, Gyeonggi
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort i Yangpyeong ligger 0,1 km från Yangpyeong Sledding Park och mindre än en mil från The Greem och Jungmisan Observatory. Baegunbong Peak och Jungmisan Recreational Forest ligger också mindre än en mil härifrån.

    Mir House 1157 Hämta priser
    Mir House 1157

    Mir House 1157

    303-92, Yongmunsan-ro, Yongmun-myeon, Yangpyeong, Gyeonggi
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Yangpyeong ligger 3,7 km från Yongmunsa Temple och mindre än en mil från Jungwon Falls och Freshwater Fisheries Research Institute . Yongmunjangs marknad och Yangpyeong Rail Bike ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Yangpyeong


     Du funderar alltså på att semestra i Yangpyeong? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 155 hotell och andra boendealternativ i Yangpyeong.


     Topphotell och andra boendealternativ i Yangpyeong


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Yangpyeong med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Yangpyeong och särskilt deras gratis frukost:

     • Pension Cafe Yoon & Park

     Dessa hotell i Yangpyeong får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Bohemian Pension
     • Daemyung Resort Yangpyung
     • Hanwha Resorts Yangpyeong

     Utforska Yangpyeong


     I Yangpyeong finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yangpyeong med omnejd:

     • Yongmunsa Temple
     • Baegunbong Peak
     • Yongmunjangs marknad
     • Korea Music Park
     • Yongmunsan Natural Recreational Forest
     • Yangpyeong Rail Bike
     • Yongmunsan

     När du planerar resan till Yangpyeong kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Wonju (WJU). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Yangpyeong?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yangpyeong, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yangpyeong brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yangpyeong ligger på 25 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma