Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Xiawuqi hotell

All-legend International Hotel - Tianjin Hämta priser
All-legend International Hotel - Tianjin

All-legend International Hotel - Tianjin

17 Xinyuan Avenue, Wuqing Development District, Tianjin, Tianjin
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Tianjin ligger mindre än fem mil från Landfang Cultural Art Park, Langfang Stadium och Tianjins öga. Gu Wen Hua Jie och Liang Qichao f.d. residens ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Holiday Inn Langfang Xianghe Hämta priser
  Holiday Inn Langfang Xianghe

  Holiday Inn Langfang Xianghe

  West of Wuyi Road, South of Xinhua Avenue, Langfang, Langfang
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Xianghe ligger mindre än fem mil från Sanhes folkpark, Langfang International Conference and Exhibition Center och Landfang Cultural Art Park. Beijing Yansha Outlets och Happy Valley nöjespark ligger också mindre än fem mil härifrån.

   All-legend Hot Spring Resort Hämta priser
   All-legend Hot Spring Resort

   All-legend Hot Spring Resort

   No. 18 Xin Yuan Street, Wuqing District, Tianjin, Tianjin
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Tianjin ligger mindre än fem mil från Landfang Cultural Art Park, Langfang Stadium och Tianjins öga. Gu Wen Hua Jie och Liang Qichao f.d. residens ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Holiday Inn Tianjin Wuqing Hämta priser
    Holiday Inn Tianjin Wuqing

    Holiday Inn Tianjin Wuqing

    NO.231 Quanshui Road, Tianjin
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i ett shoppingområde ligger mindre än fyra mil från Tianjins öga, Gammal kulturgata och Gu Wen Hua Jie. Trumtornet och Liang Qichao f.d. residens ligger också mindre än fyra mil härifrån. Tianjin Wuqing station ligger på 12 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Xiawuqi

     Om du bestämt att Xiawuqi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Xiawuqi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Xiawuqi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Xiawuqi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Xiawuqi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Xiawuqi

     Väl framme i Xiawuqi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Xiawuqi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Xiawuqi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma