Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Xiawuqi hotell

Holiday Inn Tianjin Wuqing 770 kr
Holiday Inn Tianjin Wuqing

Holiday Inn Tianjin Wuqing

NO.231 Quanshui Road, Tianjin
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tianjin ligger mindre än tre mil från Gammal kulturgata, Tianjins öga och Gu Wen Hua Jie. Wanghailou-kyrkan och Trumtornet ligger också mindre än fyra mil härifrån. Tianjin Wuqing station ligger på 12 minuters gångavstånd.

  Jinjiang Inn Tianjin Wuqing Development Zone 209 kr
  Jinjiang Inn Tianjin Wuqing Development Zone

  Jinjiang Inn Tianjin Wuqing Development Zone

  No.10-1 Jucai Road, Wuqing District, Tianjin
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tianjin ligger mindre än fyra mil från Tianjins öga, Gu Wen Hua Jie och Trumtornet. Gammal kulturgata och Wanghailou-kyrkan ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Holiday Inn Langfang Xianghe 647 kr
   Holiday Inn Langfang Xianghe

   Holiday Inn Langfang Xianghe

   West of Wuyi Road, South of Xinhua Avenue, Langfang, Langfang
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Xianghe ligger mindre än fem mil från Wangwu hästkapplöpningsbana, Langfang International Conference and Exhibition Center och Landfang Cultural Art Park. Lianhuashan Ski Resort och Beijing Yansha Outlets ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Jinjiang Inn Xiang He Yongtai Road 157 kr
    Jinjiang Inn Xiang He Yongtai Road

    Jinjiang Inn Xiang He Yongtai Road

    No. 31 Yongtai Road, Xianghe County, Langfang
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Xianghe ligger mindre än fem mil från Sanhes folkpark, Wangwu hästkapplöpningsbana och Grand Canal Forest Park. Langfang International Conference and Exhibition Center och Langfang Stadium ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Xiawuqi

     Om du bestämt att Xiawuqi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Xiawuqi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Xiawuqi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Xiawuqi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Xiawuqi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Xiawuqi

     Väl framme i Xiawuqi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Xiawuqi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Xiawuqi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma