Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Xiangxi hotell

If You are Here - Fenghuang Hämta priser
If You are Here - Fenghuang

If You are Here - Fenghuang

No.39 Biaoying Street, (nere Nanhuamen), Tuojiang Town, Xiangxi
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ståtar med ett läge i Fenghuang och ligger 0,7 km från Qifeng Temple Park.

  Floral Hotel Fenghuang Huercaowu Hämta priser
  Floral Hotel Fenghuang Huercaowu

  Floral Hotel Fenghuang Huercaowu

  Blk A2, Jade City, Fenghuang, Xiangxi, Hunan
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat ståtar med ett läge i Fenghuang och ligger 0,3 km från Qifeng Temple Park.

   Pu Shu Man Jiang Jing Holiday Residence Hämta priser
   Pu Shu Man Jiang Jing Holiday Residence

   Pu Shu Man Jiang Jing Holiday Residence

   Dutian Qiaotou, North Jiang Road, Tuojiang Town, Fenghuang County, Xiangxi, Hunan
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ståtar med ett läge i Fenghuang och ligger 1,1 km från Qifeng Temple Park.

    Fenghuang Long Time No See Hostel Hämta priser
    Fenghuang Long Time No See Hostel

    Fenghuang Long Time No See Hostel

    No.1 Xiquepo Road, Tuojiang Town, Fenghuang County, Xiangxi, Hunan
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem ståtar med ett läge i Fenghuang och ligger 1,2 km från Qifeng Temple Park.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Xiangxi

     Om du bestämt att Xiangxi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Xiangxi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Xiangxi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Xiangxi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Xiangxi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Xiangxi

     Väl framme i Xiangxi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Xiangxi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Xiangxi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma