Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Wooli hotell

Wooli River Lodges Hämta priser
Wooli River Lodges

Wooli River Lodges

365-369 North Street, Wooli, NSW
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga vid floden ligger en kvarts promenad från Yuraygir National Park och Wooli-stranden. Wooli Wooli flodbåtssjösättning ligger 4 km härifrån.

  Solitary Islands Resort - Caravan Park Hämta priser
  Solitary Islands Resort - Caravan Park

  Solitary Islands Resort - Caravan Park

  383 North Street, Wooli, NSW
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga camping vid havet i Wooli ligger mindre än 2 km från Yuraygir National Park och Wooli-stranden. Wooli Wooli flodbåtssjösättning ligger 4,5 km härifrån.

   Blue River Apartments - Wooli Ocean - Waterfront Hämta priser
   Blue River Apartments - Wooli Ocean - Waterfront

   Blue River Apartments - Wooli Ocean - Waterfront

   69 Riverside Drive, Corner of O'Keefe Lane, Wooli, NSW
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid stranden i Wooli ligger nära Yuraygir National Park och Wooli-stranden. Wooli Wooli flodbåtssjösättning ligger 1,8 km härifrån.

    Wooli Holiday Units Hämta priser
    Wooli Holiday Units

    Wooli Holiday Units

    65-67 Riverside Drive, Wooli, NSW
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid vattnet ligger nära Yuraygir National Park och Wooli-stranden. Wooli Wooli flodbåtssjösättning ligger 1,7 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Wooli


     Du funderar alltså på att semestra i Wooli? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra boendealternativ i Wooli.


     Topphotell och andra boendealternativ i Wooli


     Du kan enkelt hitta boende i Wooli med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Wooli är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Wooli River Lodges
     • Solitary Islands Resort - Caravan Park

     Utforska Wooli


     I Wooli finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Wooli med omnejd:

     • Wooli-stranden
     • Wooli Wooli flodbåtssjösättning
     • Yuraygir National Park
     • Corindi River Park
     • Red Rock Beach
     • Squatters Rest
     • Yarrawarra Aboriginal Cultural Centre

     När du planerar resan till Wooli kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Grafton, NSW (GFN). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Wooli?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Wooli, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Wooli brukar vara januari och december, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är oktober och februari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Wooli är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma