Reserestriktioner kan gälla för Indonesien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Wonosobo - 36 att välja från

Hotell från 115 kr

Kolla hotellpriser i Wonosobo

Wonosobo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Wonosobo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Wonosobo?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Wonosobo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Wonosobo brukar vara september och oktober, och de kallaste september och augusti. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är augusti och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 472 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 331 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 86 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 412 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Wonosobo är 1301 millimeter.