Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Winton hotell

Matilda Motel 697 kr
Matilda Motel

Matilda Motel

20 Oondooroo Street, Winton, QLD
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Winton ligger 15 minuters promenad från Waltzing Matilda Centre och Winton Golf Course. Australienn Age of Dinosaurs ligger 25,6 km härifrån.

  North Gregory Hotel 804 kr
  North Gregory Hotel

  North Gregory Hotel

  67 Elderslie Street, Winton, QLD
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Winton ligger 15 minuters promenad från Waltzing Matilda Centre och Winton Golf Course. Australienn Age of Dinosaurs ligger 25,9 km härifrån.

   Banjo's Overnight & Holiday Units 947 kr
   Banjo's Overnight & Holiday Units

   Banjo's Overnight & Holiday Units

   78 Manuka Street cnr Bostock Street, Winton, QLD
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Winton ligger mindre än 2 km från Waltzing Matilda Centre och Winton Golf Course. Australienn Age of Dinosaurs ligger 24,3 km härifrån.

    Karta

    Topphotell och andra boendealternativ i Winton


    Du kan enkelt hitta boende i Winton med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


    Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Winton och i synnerhet poolen:

    • Matilda Motel

    Utforska Winton


    I Winton finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Winton med omnejd:

    • Waltzing Matilda Centre
    • Winton Golf Course
    • Australienn Age of Dinosaurs

    När passar det bäst att utforska Winton?


    Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Winton, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Winton brukar vara december och november, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är september och augusti.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 37°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 11 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 37°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Winton är 23 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma