Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Winnellie hotell

Winnellie Hotel Motel 389 kr
Winnellie Hotel Motel

Winnellie Hotel Motel

34 Winnellie Road, Winnellie, NT
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Winnellie ligger 0,9 km från Charles Darwin National Park och mindre än 5 km från Darwin Aviation Museum och Parap Village Markets. 24HR Art och Fannie Bay Race Course ligger också 5 km härifrån.

  The Leprechaun Resort 442 kr
  The Leprechaun Resort

  The Leprechaun Resort

  378 Stuart Highway, Winnellie, NT
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,8 km från Charles Darwin National Park och 3,2 km från Darwin Aviation Museum. Mindil Beach och Hamnområdet i Darwin ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Discovery Parks – Darwin 630 kr
   Discovery Parks – Darwin

   Discovery Parks – Darwin

   11 Farrell Crescent, Winnellie, NT
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna camping nära stranden ligger 0,6 km från Darwin Aviation Museum och mindre än 5 km från Charles Darwin National Park och Flight Path Golf & Outdoor Recreation. Crocodylus Park och Holmes Jungle Nature Park ligger också 5 km härifrån.

    H on Smith Hotel 605 kr
    H on Smith Hotel

    H on Smith Hotel

    81 Smith Street, Darwin, NT
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Centrala Darwin, nära The Esplanade, Darwin Entertainment Centre och Crocosaurus Cove. The USS Peary Memorial och Bicentennial Park ligger dessutom tio minuter härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Winnellie

     The Leprechaun Resort 442 kr
     The Leprechaun Resort

     The Leprechaun Resort

     378 Stuart Highway, Winnellie, NT
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell nära flygplatsen ligger 1,8 km från Charles Darwin National Park och 3,2 km från Darwin Aviation Museum. Mindil Beach och Hamnområdet i Darwin ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Winnellie


      Det är absolut värt att besöka Winnellie, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

      • 3 hotell i Eaton

      Topphotell och andra boendealternativ i Winnellie


      Det är lätt att hitta boende i Winnellie med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Dessa hotell i Winnellie rankas högt av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

      • Discovery Parks – Darwin
      • The Leprechaun Resort
      • Hi Way Inn Motel

      Utforska Winnellie


      Det välkomnande Winnellie är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Winnellie med omnejd:

      • Darwin Aviation Museum
      • Charles Darwin National Park
      • Hidden Valley Raceway
      • TIO Stadium
      • Marrara Sports Complex
      • Flight Path Golf & Outdoor Recreation
      • Parap Village Markets

      När du planerar resan till Winnellie kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Darwin, NT (DRW-Darwin Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


      När passar det bäst att utforska Winnellie?


      Om du funderar på när det är bäst att åka till Winnellie, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Winnellie brukar vara november och oktober, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juni och juli.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 1128 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 115 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 15 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 445 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Winnellie är 1703 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma