Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Wilton hotell

Comfort Inn And Suites Wilton 1 289 kr
Comfort Inn And Suites Wilton

Comfort Inn And Suites Wilton

1026 Us Route 2 E, Wilton, Kalifornien, ME
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Wilton ligger mindre än en mil från University of Maine - Farmington, Titcomb Mountain Ski Area och Lower Fox. Wilson Lake Country Club och Wilson Lake ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Wilson Lake Inn 1 526 kr
  Wilson Lake Inn

  Wilson Lake Inn

  183 Lake Road, Wilton, Kalifornien, ME
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus vid stranden i Wilton ligger 0,1 km från Wilson Lake och 4,6 km från Wilson Lake Country Club. University of Maine - Farmington och Titcomb Mountain Ski Area ligger också mindre än två mil härifrån.

   Mount Blue Motel 954 kr
   Mount Blue Motel

   Mount Blue Motel

   454 Wilton Rd, Farmington, ME
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i Farmington ligger 3,4 km från University of Maine - Farmington och mindre än en mil från Titcomb Mountain Ski Area och Lower Fox. Wilson Lake Country Club och Wilson Lake ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Colonial Valley Motel 954 kr
    Colonial Valley Motel

    Colonial Valley Motel

    593 Wilton Rd, Farmington, ME
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Farmington ligger 4,4 km från University of Maine - Farmington och mindre än en mil från Titcomb Mountain Ski Area och Lower Fox. Wilson Lake Country Club och Wilson Lake ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Wilton


     Det är absolut värt att besöka Wilton, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 2 hotell i Farmington

     Topphotell och andra boendealternativ i Wilton


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Wilton med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Wilton, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Comfort Inn And Suites Wilton
     • Wilson Lake Inn

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Wilton och i synnerhet poolen:

     • Comfort Inn And Suites Wilton

     Resenärer som bor på detta hotell i Wilton brukar tycka om fitnesscentret:

     • Comfort Inn And Suites Wilton

     Utforska Wilton


     Det välkomnande Wilton är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Wilton med omnejd:

     • Wilson Lake Country Club
     • Titcomb Mountain Ski Area
     • University of Maine - Farmington
     • Belgrade Lakes golf
     • Rumford Falls
     • 49 Franklin

     När du planerar resan till Wilton kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Waterville, ME (WVL-Robert Lafleur). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Wilton?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Wilton, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Wilton brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och oktober, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 8°C under dagen och -12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 214 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 280 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 266 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 304 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Wilton ligger på 1064 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma