Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Wardha - 1 att välja från

Hotell från 102 kr

Kolla hotellpriser i Wardha

Wardha hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Wardha
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Wardha?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Wardha, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Wardha brukar vara maj och april, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 39°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 37 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 43°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 260 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 844 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 78 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Wardha ligger på 1219 millimeter.