Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Walpole hotell

Walpole Rest Point Caravan Park 736 kr
Walpole Rest Point Caravan Park

Walpole Rest Point Caravan Park

1 Rest Point Road, Walpole, WA
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterby med golfbana i Walpole ligger en kvarts promenad från Walpole-Nornalup National Park och Walpole Country Golf Club. Walpole Nornalup Visitor Centre och Walpole Jetty ligger också 5 km härifrån.

  Tree Top Walk Motel 864 kr
  Tree Top Walk Motel

  Tree Top Walk Motel

  45-50 Nockolds Street, Walpole, WA
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Walpole ligger en kvarts promenad från Walpole Nornalup Visitor Centre och Walpole Jetty. Walpole-Nornalup National Park och Walpole Country Golf Club ligger dessutom 5 km härifrån.

   Coalmine Beach Holiday Park Hämta priser
   Coalmine Beach Holiday Park

   Coalmine Beach Holiday Park

   Coalmine Beach Road, Knoll Drive, Walpole, WA
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna camping vid stranden i Walpole ligger 2,8 km från Walpole Nornalup Visitor Centre och mindre än 15 km från Giant Tingle Tree och Mount Clare . Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Mount Frankland National Park och Mandalay Beach .

    Walpole Hotel Motel 594 kr
    Walpole Hotel Motel

    Walpole Hotel Motel

    1 Boronia Street, Walpole, WA
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Walpole ligger nära Walpole Jetty och Walpole Nornalup Visitor Centre. Coalmine Beach och Walpole Country Golf Club ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Walpole


     Det går lätt att hitta boende i Walpole med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Walpole och framför allt poolen:

     • Tree Top Walk Motel

     Utforska Walpole


     I Walpole finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Walpole med omnejd:

     • Giant Tingle Tree
     • Walpole Nornalup Visitor Centre
     • Walpole Jetty
     • Walpole Country Golf Club
     • Walpole-Normalup nationalpark
     • Walpole-Nornalup National Park
     • Bellanger Beach

     När passar det bäst att utforska Walpole?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Walpole, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Walpole brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 76 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 18°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 125 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Walpole är 712 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma