Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Waikapu hotell

Hyatt Regency Maui Resort & Spa Hämta priser
Hyatt Regency Maui Resort & Spa

Hyatt Regency Maui Resort & Spa

200 Nohea Kai Dr, Lahaina, HI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Lahaina ligger en kvarts promenad från Kaanapali Beach och Whalers by. Black Rock ligger 2,1 km härifrån.

  Maui Coast Hotel 2 107 kr
  Maui Coast Hotel

  Maui Coast Hotel

  2259 S Kihei Rd, Kihei, HI
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i Kihei ligger 2 km från Kamaole Beach Park och Wailea Beach. Keawakapu Beach och Maluaka Beach ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Royal Lahaina Resort Hämta priser
   Royal Lahaina Resort

   Royal Lahaina Resort

   2780 Kekaa Dr, Lahaina, HI
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden ståtar med ett läge bredvid en golfbana i Lahaina, en kvarts promenad från Kaanapali Beach och Black Rock. Whalers by och Kahekili Beach ligger dessutom 5 km härifrån.

    Four Seasons Resort Maui at Wailea Hämta priser
    Four Seasons Resort Maui at Wailea

    Four Seasons Resort Maui at Wailea

    3900 Wailea Alanui Drive, Kihei, HI
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Wailea, mindre än 5 km från Wailea Blue golfbana, Wailea Beach och Keawakapu Beach . Kamaole Beach Park 3 ligger 4,8 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Waikapu


     Det är absolut värt att besöka Waikapu, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 6 hotell i Kahului

     Utforska Waikapu


     I Waikapu finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Waikapu med omnejd:

     • Kaanapali Beach
     • Maui Nuis botaniska trädgårdar
     • Maui Arts and Cultural Center
     • Iao Valley statspark
     • Maui oceancenter
     • Hookipa Beach Park
     • Wailea Beach

     När du planerar resan till Waikapu kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Kahului, HI (OGG). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Waikapu?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Waikapu, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Waikapu brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är september och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 183 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 56 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 24 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 171 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Waikapu ligger på 434 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma