Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Waihi hotell

Palm Motel Waihi 723 kr
Palm Motel Waihi

Palm Motel Waihi

123 Parry Palm Avenue, Formerly 2 Parry Palm Avenue, Waihi
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Waihi ligger mindre än 2 km från Gold-mining Museum and Art Gallery, Waihi Arts Centre & Museum och Marthagrottan. Gilmour Reserve ligger 2,4 km härifrån.

  Goldmine Motel Hämta priser
  Goldmine Motel

  Goldmine Motel

  6 Victoria St, Waihi, Waikato
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Waihi ligger tio minuters promenad från Gold-mining Museum and Art Gallery och Waihi Arts Centre & Museum. Marthagrottan och Gilmour Reserve ligger också 2 km härifrån.

   Waihi Motel Hämta priser
   Waihi Motel

   Waihi Motel

   35 Rosemont Road, Waihi
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i Waihi ligger nära Waihi Arts Centre & Museum och Gold-mining Museum and Art Gallery. Gilmour Reserve och Marthagrottan ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Golden Cross Hotel Hämta priser
    Golden Cross Hotel

    Golden Cross Hotel

    44 Rosemont Rd, Waihi, Waikato
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Waihi ligger nära Waihi Arts Centre & Museum och Gold-mining Museum and Art Gallery. Marthagrottan och Gilmour Reserve ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Waihi


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Waihi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Waihi och i synnerhet poolen:

     • Palm Motel Waihi

     Utforska Waihi


     I Waihi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Waihi med omnejd:

     • Gilmour Reserve
     • Gold-mining Museum and Art Gallery
     • Marthagrottan
     • Orokawa Bay
     • Owharoa Falls
     • Karangahake Gorge
     • Kaimai Mamaku Forest Park

     När du planerar resan till Waihi kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Tauranga (TRG). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Waihi?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Waihi, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Waihi brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är mars och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Waihi ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma