Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Vĩnh Phước hotell

Snail Ocean View Apartment Hotel 385 kr
Snail Ocean View Apartment Hotel

Snail Ocean View Apartment Hotel

03-05 Pham Van Dong, Nha Trang, Khanh Hoa
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell i Nha Trang ligger 0,2 km från Bai Duong-stranden och 4,6 km från Nha Trang nattmarknad. Husband Rock och Hon Chong Promontory ligger också tio minuter härifrån.

  La Mer Hotel Nha Trang Hämta priser
  La Mer Hotel Nha Trang

  La Mer Hotel Nha Trang

  03 Pham Van Dong Street, Pham Van Dong, Nha Trang
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Nha Trang ligger 0,1 km från Bai Duong-stranden och 4,4 km från Nha Trang nattmarknad. Husband Rock och Hon Chong Promontory ligger också tio minuter härifrån.

   La Paloma Villa Hämta priser
   La Paloma Villa

   La Paloma Villa

   01 Hon Chong St, Nha Trang, Khanh Hoa Pro.
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger 0,5 km från Bai Duong-stranden och 4,4 km från Nha Trang nattmarknad. Husband Rock och Hon Chong Promontory ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Muong Thanh Luxury Vien Trieu Hotel Hämta priser
    Muong Thanh Luxury Vien Trieu Hotel

    Muong Thanh Luxury Vien Trieu Hotel

    Bai Duong Zone, Hon Chong Street, Vinh Phuoc Ward, Nha Trang, Khanh Hoa
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger 0,1 km från Bai Duong-stranden och 4,8 km från Nha Trang nattmarknad. Husband Rock och Hon Chong Promontory ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Vĩnh Phước

     Om du bestämt att Vĩnh Phước är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Vĩnh Phước på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Vĩnh Phước

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Vĩnh Phước, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Vĩnh Phước. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Vĩnh Phước

     Väl framme i Vĩnh Phước väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Vĩnh Phước. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Vĩnh Phước att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma