Billiga hotell i Vindeln - 15 att välja från

Hotell från 888 kr

Kolla hotellpriser i Vindeln

Vindeln hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Vindeln
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Vindeln?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Vindeln, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Vindeln brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är maj och april.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 3°C under dagen och -14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Vindeln är 19 millimeter.