Reseuppdatering

På grund av covid-19 kan reserestriktioner gälla för destinationerna du reser till.

Billiga hotell i Vi Thanh - 3 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Vi Thanh

Vi Thanh hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Vi Thanh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Vi Thanh

I Vi Thanh finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Vi Thanh med omnejd:

  • Hau Giang Library
  • Victory Monument
  • Hau Giang Province People's Court

När du planerar din resa till Vi Thanh kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Rach Gia (VKG). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Vi Thanh?

Om du undrar när det är bäst att resa till Vi Thanh, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Vi Thanh brukar vara april och mars, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och februari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 26°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 16 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 28 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 20 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Vi Thanh är 68 millimeter.